Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu la Universitatea Craiova. Lacrimile nu se mai opresc pentru familia alb-albastră

Doliu la Universitatea Craiova. Lacrimile nu se mai opresc pentru familia alb-albastră
Durere imensă în familia Universității Craiova, care este în doliu. Mama lui Ilie Balaci și bunica Lorenei Balaci s-a stins din viață. Vestea tristă a fost dată pe contul de socializare de reprezentanții echipei.

Din ochii Lorenei Balaci, lacrimile nu se vor mai opri pentru multă vreme. A murit bunica Ana Balaci. Vestea a fost dată de Universitatea Craiova, pe contul de socializare.

„Ne-a părăsit Ana Balaci, mama lui Ilie Balaci

„Veste tristă în familia alb-albastră! Ne-a părăsit Ana Balaci, mama lui Ilie Balaci. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Cu toții suntem alături de Lorena Balaci în aceste momente grele pentru ea”, a fost mesajul reprezentanților Universității Craiova.

Ilie Balaci a murit în anul 2018

Lorena Balaci și-a îngropat tatăl în 2018, acum și-a pierdut și bunica

Lorena Balaci trece prin momente cumplite. După ce și-a îngropat tatăl în anul 2018, acum și-a pierdut și bunica. Ana Balaci a plecat într-o lume mai bună la vârsta de 85 de ani. Bunica a suferit enorm după ce și-a îngropat fiul care avea doar 62 de ani, care s-a stins în urma unui infarct.

Lorena și-a revenit cu mare greutate după decesul tatălui și a povestit într-un interviu că primește multe semne de la tatăl său.

„De fiecare dată când am o problemă, îl rog să îmi arate rezolvarea și rezolvarea îmi apare așa de nicăieri”

„Am foarte multe lucruri de la tata. Ceasul pe care îl port la mână e de la tata, adică am cadouri pe care mi le-a făcut de-a lungul timpului. Dar ce îmi este mie cel mai drag e o poză cu el pe care la un moment dat, mutându-mă dintr-o casă în alta, nu mai găseam poza. Până la urmă am găsit-o și am fost foarte fericită. (…) Semne primesc zilnic.

De fiecare dată când am o problemă, îl rog să îmi arate rezolvarea și rezolvarea îmi apare așa de nicăieri. Am discuții cu tata în fiecare zi”, a povestit cu ceva timp în urmă Lorena Balaci. La un an de când și-a îngropat părintele, Lorena spune spunea că dorul de acesta este cumplit, dar „știu că va veni momentul și mă voi reîntâlni cu tata”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre