Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf, momentul adevărului. De ce a plecat de la Universitatea Craiova

Reghecampf, momentul adevărului. De ce a plecat de la Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf e plecat de luni bune de la Universitatea Craiova, iar acum, tehnicianul în vârstă de 46 de ani antrenează în echipa Neftci Baku, în Azerbaijan.

Plecarea lui Reghe de la craiova a fost intens dezvătută, așa cum vă amintiți, iar fosta soție, Anamaria Prodan a pus și ea destule paie pe foc. s-a spus, mai mult sau mai puțin direct că ar fi fost dat afară și că ar fi pierdut și bani din cauza asta. și, în orice caz, noul comntract obținut în străîiunbătate, nu e deloc prea bănos.

Acum, fostul antrenor de la Universitatea Craiova, neagă faptul că ar fi fost îndepărtat de la club după un conflict cu patronul echipei, Mihai Rotaru. El afirmat că „despărțirea” s-a produs în urma unui diferend de opinii și că nu a fost nicio secundă vorba de o ceartă, așa cum s-a speculat.

„Niciodată nu m-a dat pe mine Mihai Rotaru afară”

Din informațiile Digi Sport, diferendul ar fi pornit de la faptul că Mihai Rotaru ar fi dorit să dea afară mai mulți oameni din staff-ul lui Reghe, însă antrenorul nu a fost de acord. Antrenorul susține altceva.

„La ceea ce mi s-a oferit și la ceea ce am avut în perioada în care am fost acolo, cred că am făcut rezultate foarte bune. Am avut și foarte mulți jucători accidentați. Nu s-au adus jucători în perioada de iarnă când trebuia să se aducă, mai ales că se accidentase și Houri în ultima zi de cantonament. Așa s-a întâmplat, nu mai contează.

Am în continuare o relație foarte bună cu Mihai Rotaru, dar în momentul când ai un subiect de discutat și nu ești pe aceeași lungime de undă, am încercat să nu ajungem la alte discuții care nu își au rostul. De aceea a fost cel mai bine să ne despărțim”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Prosport Live.

Reghecampf o ține pe a lui, dar face declarații ambigue

Laurențiu Reghecampf s-a lansat în declarații destul de încâlcite, povestind momentul rezilierii cu Universitatea Craiova. „Este făcută o imagine foarte proasă a jucătorilor. În ultimii treni s-au schimbat foarte mulți antrenori, dar jucătorii au rămas. Vă spun cu mâna pe inimă că jucătorii n-au nicio implicare în schimbarea unul antrenor.

Poate nu-l cunoașteți foarte bine pe Mihai Rotaru. Nu cred că vreodată ar întreba el vreun jucător dacă să schimbe vreun antrenor. Sau să meargă vreun jucător la patron și să spună că antrenorul nu e bun. Lucrul ăsta cred că s-a făcut din cauza zvonurilor care sunt pe lângă echipă. Eu am fost în interior și vă spun că jucătorii nu au nicio implicare în schimbarea antrenorului.

Niciodată nu m-a dat pe mine Mihai Rotaru afară. Au fost alte motive pe care nu are rost să le mai discut. E ceva de domeniul trecutului. Prietenia mea cu Mihai nu are nicio legătură cu ce a apărut. Eu cu Mihai am hotărât să închidem contractul, dar Mihai nu a vrut niciodată ca eu să plec de la Craiova”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre