Simona Ionescu / Redactor Șef

Domnul Rimă a devenit tătic. Flick a postat prima fotografie cu bebelușa. Ce legătură are cu Elena Udrea

Domnul Rimă a devenit tătic. Flick a postat prima fotografie cu bebelușa. Ce legătură are cu Elena Udrea
Fericire mare în familia lui Flick și a Denisei Filcea. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată și sunt în culmea fericirii.

Denisa Filcea a adus pe lume pe 23 iunie 2022 primul copil. Fetița și mămica se simt foarte bine.

Domnul Rimă a devenit tătic. Flick a postat prima fotografie cu bebelușa. Ce legătură are cu Elena Udrea

Cel care a dat vestea cea mare a fost Flick, care i-a compus și câteva versuri micuței sale, dar a spus și ce nume va purta bebelușa. A fost postată totodată și prima fotografie cu fetița. „Visul devine realitate / Fiindcă de azi încolo este / O inimă în plus ce bate / Lâng-ale noastre, în poveste. Cuvintele nu pot transpune / Emoția și bucuria / De-a ține-n brațe o minune. Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Domnul Rimă pe pagina de socializare.

Ce înseamnă acest nume

Fetița poartă același nume pe care îl are și micuța Elenei Udrea, iar specialiștii spun că acesta se traduce prin „Trăiește, dă viață, viață, sursa vieții”. De asemenea, conform Bibliei, Eva a fost prima femeie care a apărut pe pământ. Micuța își va serba numele pe data de 1 martie, când este celebrată Evadochia.

Flick, bărbatul perfect

Într-un interviu pentru Viva, Denisa a afirmat că Flick este bărbatul fără nici un defect. „Sebastian întruchipează perfecțiunea masculină, nu m-a cucerit doar inițial, o face în fiecare zi, surprinzându-mă cu diferite gesturi. Astăzi, de exemplu, eram pe canapea și, dintr-odată, a apărut la televizor o fotografie cu noi și alături o poezie de dragoste. (…)

Dacă aș fi considerat că Sebastian are vreun defect, nu m-aș fi căsătorit cu el. Oamenii mă numesc idealistă, însă realitatea îmi demonstrează că viața poate fi perfectă, la fel și oamenii”, a spus proaspăta mămică. În acest moment, celor doi nu le lipsește nimic, sunt extrem de fericiți, dar cei doi își doresc  “cât mai multă lume să-și găsească drumul spre fericire și iubire. Atunci lumea va fi un loc mai bun!”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre