Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump, gelos pe Joe Biden: „N-a apărut nici măcar la știrile de seară”

Donald Trump, gelos pe Joe Biden: „N-a apărut nici măcar la știrile de seară”
Fostul președinte Donald Trump este gelos pe Joe Biden, actualul președinte. În primul interviu acordat după plecarea de la Casa Albă, Trump a anunțat că nu se lasă.

Donald Trump n-a făcut degeaba averea colosală în care se scaldă. Fostul președinte al Americii este cu siguranță un om perseverent, care nu se lasă cu una cu două, nici măcar atunci când poate ar trebui să facă un pas în spate. Acesta a acordat primul interviu după ce a părăsit Casa Albă. Intervievator a fost nora lui, Lara Trump, producător tv și soția lui Eric Trump, cel mai mic băiat al fostului președinte SUA. În cadrul discuției, a reieșit că Donald Trump e de-a dreptul gelos pe Joe Biden, actualul președinte al Statelor Unite. 

Temele de discuție au fost, bineînțeles, cele preferate de Donald. Adică fraudarea alegerilor și faptul că Twitter i-a șters contul. Primele declarații publice ale lui Donald Trump, după o pauză de două luni, au fost practic o continuare a ultimelor declarații pe care le-a făcut înainte de a părăsi Casa Albă: că a câștigat alegerile în statul Pennsylvania, că alegerile au fost fraudate, că alegerile au fost „o rușine, avem un sistem de vot la nivelul țărilor din lumea a treia”. 

Donald Trump e gelos pe Joe Biden. Presa l-ar favoriza


Printre altele, Trump a declarat că nu este normal ce face presa americană, care se pare că l-ar trata diferit pe actualul președinte. „Iar tipul ăsta (Joe Biden – n.r.) cade de trei ori, ultima oară nici nu se mai poate ridica, nu știa nici unde naiba se află și n-a apărut nici măcar la știrile de seară”, a mărturisit fostul președinte. Republicanul a acuzat presa că îi tratează diferit, dar a avut și un cuvânt bun despre Joe Biden: „Sper că e bine, sper că e într-o formă bună”. 

Trump a ținut să facă și un anunț. Acesta a fost întrebat dacă va mai candida la președenție, iar răspunsul a fost unul pozitiv. „Puteți spera, da. Ne iubim țara. Toți datorăm ceva țării, iar acum trebuie să o ajutăm”, a încheiat Donald Trump.

Foto: Captură YouTube 

Marius Elisei i-a dat cea mai mare lovitură fostei sale soții. Totul a ieșit la iveală prin intermediul fiicei lor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre