Marius Elisei i-a dat cea mai mare lovitură Oanei Roman. Totul a ieșit la iveală prin intermediul fiicei lor

Marius Elisei i-a dat cea mai mare lovitură Oanei Roman. Totul a ieșit la iveală prin intermediul fiicei lor
Când au anunțat separarea, Oana Roman și Marius Elisei păreau că bifează cel mai frumos divorț din showbizul românesc. În măsura în care putem alătura cele două termene. S-au separat civilizat și au concluzionat că se vor implica în egală măsură în viața copilului pe care îl au împreună.

Dar nu prea le-a ieșit, Marius Elisei i-a dat cea mai mare lovitură fostei sale soții și totul a ieșit la iveală prin intermediul fiicei lor. Oana Roman nu s-a mai ferit să spună adevărul. E descumpănită și, sinceră cum o știm, o arată.

Marius Elisei are o nouă relaţie, iar Oana a aflat totul de la fiica lor, Iza. Oana Roman și Marius Elisei au semnat actele de divorț, în fața unui notar, în luna februarie. S-au despărțit dar, așa cum au spus, au rămas prieteni, de dragul copilului, al vieții frumoase avute împreună, și al afacerii pe care o împart. În ultima vreme Oana a reluat promovarea intensă pentru magazinul online de care se ocupă fostul ei soț.

Marius Elisei i-a dat cea mai mare lovitură fostei sale soții

Invitată în platoul emisiunii lui Dan Capatos, Oana Roman  și-a spus păsul. Marius Elisei este într-o nouă relație. Iar asta îl ține departe de viața de familie. Adică e tot mai absent din viața Izei.

Fiica fostului premier a explicat că o deranjează faptul că Marius refuză să mai petreacă la fel de mult timp cu Isabela. A refuzat și invitația de a merge cu ele într-o vacanță în Egipt, cu ocazia zilei de naștere a Oanei.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, când am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Oana Roman a mai spus că, în ultima perioadă, Marius Elisei evită să  o întâlnească. Asta deși i-a explicat că fiica lor are nevoie de prezența lui constantă. „I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. (…) Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a mai adăugat vedeta, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Viviana Sposub l-a scos în oraș pe George Burcea. L-a dus în Obor