Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump și Melania, în prag de divorț. Motivul este unul surprizător, spune o fostă angajată

Donald Trump și Melania, în prag de divorț. Motivul este unul surprizător, spune o fostă angajată
Probleme în căsnicia lui Donald Trump se suspectează de mult că ar fi, mai ales că anul trecut Melania și-a renegociat în secret, pentru a treia oară, contractul prenupțial. Recent, divorțul a fost readus din nou în prim plan, odată cu dezvăluirile făcute de fosta consilieră apropiată a soției lui Trump.

Relația dintre Melania și Donald Trump a fost ”sub lupă” încă de când acesta din urmă a devenit președinte al Americii. Fanii au studiat ani la rând dinamica dintre cei doi, iar la un moment dat chiar au fost speculații că soții Trump s-ar despărți. Acestea n-au făcut decât să se intensifice odată cu trecerea anilor. Iar acum, se pare că într-adevăr Melania și Trump ar fi în prag de divorț. O spune chiar fosta ei consilieră. 

Fosta consilieră principală a Melaniei Trump, Stephanie Winston Wolkoff, crede că relația fostei prime doamne cu Donald Trump se clatină, iar motivul ar fi comportamentul acestuia, care a suferit schimbări importante. 

Donald Trump nu mai este ”cavaler” cu Melania 

Într-o postare pe rețeaua de socializare X, Wolkoff a vorbit despre faptul că sunt probleme în căsnicia celor doi, iar motivul ar fi lipsa de cavalerism a fostului președinte: „Să rezumăm Percepția este totul pentru familia Trump, așa că lipsa de ‘cavalerism’ a lui Donald față de Melania este destul de relevantă,” a postat autoarea cărții „Melania și eu” pe X zilele trecute.

Donald Trump se asigura întotdeauna că își așteaptă soția atunci când mergeau undeva.

„Pentru Donald, cavalerismul însemna să aștepte ca Melania să meargă prima în fața lui sau să se asigure că merge alături de el. Recent, nu a făcut nici una, nici alta. Aruncați o privire.” Wolkoff, în vârstă de 53 de ani, a distribuit un videoclip care începea cu o înregistrare veche cu Trump, în vârstă de 77 de ani, când își punea mâna pe spatele Melaniei într-un gest de cavalerism pentru ca ea să meargă înaintea lui. 

Internauții au empatizat cu soția lui Trump

Videoclipul a prezentat apoi imagini mai recente cu fostul președinte, care l-au arătat în mai multe ocazii mergând înaintea soției sale și lăsând-o câțiva pași în urmă.

Fosta consilieră a arătat diferența de comportament a lui Trump printr-un montaj video elocvent. Sursa video: X

Câteva persoane din comentariile postării păreau să fie de acord cu Wolkoff, una scriind: „Melania și #Trump se urăsc reciproc. Ea este revoltată fizic de el și el nu are niciun interes față de ea.”

Un alt comentator a adăugat: „el o tratează ca pe o angajată.”

Melania, acuze la adresa fostei consiliere

Cu toate acestea, fosta primă doamnă, în vârstă de 53 de ani, a criticat anterior-o pe Wolkoff drept „oportunistă”, deoarece aceasta a scris memoriul „Melania și eu: Ascensiunea și căderea prieteniei mele cu Prima Doamnă” despre timpul lor petrecut împreună.

Donald și Melania Trump au împreună un fiu

În 2020, Melania a scris într-un eseu publicat pe site-ul Casei Albe că fosta sa consilieră era „cineva care s-a agățat de mine după ce soțul meu a câștigat Președinția”. „Aceasta este o femeie care a înregistrat în secret convorbirile noastre telefonice, a făcut publice unele care erau scoase din context, apoi a scris o carte de bârfă fără importanță încercând să-mi distorsioneze caracterul”, a adăugat ea la acea vreme.

Consiliera nu este singura care are întrebări despre căsnicia soților Trump

Cu toate acestea, Wolkoff nu este singura care pune la îndoială starea actuală a relației dintre Donald și Melania.

Scriitoarea Katie Rogers susține în noua ei carte, „Femeia Americană: Transformarea Primei Doamne Moderne, de la Hillary Clinton la Jill Biden”, că fosta secretară de presă de la Casa Albă, Stephanie Grisham, i-a spus odată că Melania vrea să-l „umilească” pe Donald în urma scandalului său sexual cu Stormy Daniels.

Căsnicia celor 2 este de mult subiect de speculație

Apoi, chiar săptămâna trecută, fosta primă doamnă a alimentat preocupările legate de tensiunile maritale prin faptul că nu a participat la petrecerea de candidatură la președenție a soțului ei la Mar-a-Lago, unde locuiesc.

Wolkoff sare în apărarea Melaniei, justifică lipsa acesteia de la petrecere

Ironia este că Wolkoff a ieșit în apărarea fostei sale prietene la momentul respectiv, prin intermediul X: „Melania Trump NU a fost la petrecerea de victorie a lui Donald pentru că NU a trebuit să fie acolo. Adepților lui NU le pasă dacă este sau NU de partea lui, deci acum ea NU trebuie să fie. Nimic mai mult, nimic mai puțin.”

Melania și Donald sunt căsătoriți din 2005, iar ea este a treia sa soție. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 17 ani, Barron.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre