Simona Ionescu / Redactor Șef

Gașca Zurli, vedetele copiilor, a ajuns și ea la divorț. Cine pleacă, cine rămâne și de ce

Gașca Zurli, vedetele copiilor, a ajuns și ea la divorț. Cine pleacă, cine rămâne și de ce
Veste tristă pentru toți cei care iubesc Gașca Zurli. Cea mai îndrăgită vedetă a „divorțat” de colegi.

E tristețe în Gașca Zurli de când s-a anunțat… divorțul. Fetița Zurli a anunțat că s-a retras din trupă. De acum încolo, nu vom mai avea pupici cu sclipici.

Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva, dar Vero Căliman a dat recent vestea cea tristă. Ajunsă la vârsta de 34 de ani, simpatica Fetița Zurli, a anunțat pe contul său de socializare că și-a încheiat menirea la Gașca Zurli și de acum încolo se va ocupa de alte proiecte. Cu „sufletul în piuneze”, Vero a spus că a venit timpul să se retragă și le-a mulțumit părinților pentru încredere.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în piuneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere”.

„Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ”

„Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei.

gasca zurli
Fetița Zurli și-a luat la revedere de la gașcă

Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ. Și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, este mesajul notat de Vero Căliman, pe Instagram.

„Copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă”

La scurt timp, fondatoarea minunatei Găști Zurli, tanti prezentatoarea, adică Mirela Retegan, a reacționat la postarea Veronicăi și a asigurat-o că are un „loc special în inima mea”.

„Dragă Vero, mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, au fost cuvintele Mirelei.

A plecat și bucătărașul Lulu

„Good news, de ceva vreme lucrez la un vis”

Cu puțin timp înainte de fetița Zurli și-a luat la revedere de la copii și bucătărașul Lulu, motivând că lucrează de ceva vreme la un vis. „Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu”, a fost și mesajul lui Ionuț Varodi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre