Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa a acceptat cea mai nebună provocare. A luat o decizie uimitoare

Dorian Popa a acceptat cea mai nebună provocare. A luat o decizie uimitoare
Dorian Popa își ține fanii la curent cu toate întâmplările din viața lui, pe rețelele de socializare și în daily vlog. Este mereu activ și acceptă toate provocările urmăritorilor săi.

Acum, la aproape patru ani de activitate online, Dorian Popa a acceptat una dintre cele mai mari provocări primite până acum. El a dezvăluit mereu că are o doză de nebunie și că este în stare să facă orice și nu s-ar da înapoi de la nicio provocare, precum cea de a-și schimba numele. El a pornit demersurile pentru a adăuga un nume în buletin.

Dorian Popa își schimbă numele

Numele lui este Dorian Laurențiu Popa, iar în curând în buletinul lui va scrie: Dorian Laurențiu Hâtz Popa. Artistul a ales acest nume pentru că folosește foarte des replica „Hâtz, Johnule”, pentru care a făcut chiar și o melodie alături de Shift, denumită „Hâtz”.

„Am pornit demersurile, ca să zic aşa. La mine la Domneşti, pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele, ca un băiat cuminte ce sunt, şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: «Când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume». Lumea mă ştie de Hâtz. Adică nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: «Îţi propunem challenge-ul buletinului». Şi nu înţelegeam ce vor să zică. De fapt, nu se refereau la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de YouTube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea. Babs şi cu mama sunt obişnuite cu nebunia mea”, a spus Dorian Popa.

Acuzații grave la adresa jurnalistului care a intervievat-o pe prințesa Diana: „Are mâinile pătate de sânge”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre