Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa, despre telefonul care i-a ușurat sufletul pentru totdeauna. Declarații cu lacrimi în ochi

Dorian Popa, despre telefonul care i-a ușurat sufletul pentru totdeauna. Declarații cu lacrimi în ochi
Dorian Popa și tatăl său nu au avut niciodată relația pe care artistul și-a dorit-o, acesta mărturisind de multe ori că bărbatul i-a chinuit mama. A povestit recent despre telefonul care i-a ușurat sufletul.

Invitat în podcast-ul Anamariei Prodan, Dorian Popa a vorbit despre un moment care i-a marcat viața. A fost legat de un telefon primit de la mama sa.

Părintele care ar fi trebuit să-i fie sprijin la greu s-a dovedit a fi bărbatul care l-a chinuit. Și nu doar pe el, ci și pe mama sa, femeia pentru care Dorian Popa ar face orice pe lume. Și, totuși, în momentul în care mama i-a telefon și i-a spus că tatăl său a plecat din această lume, artistul a simțit cea mai puternică durere în suflet. Apoi, a venit acea ușurare a sufletului, pe care n-a simțit-o niciodată până atunci.

„Și mi-a zis exact așa: A murit Valentin!”

Dorian Popa a povestit că înainte cu doi ani ca tatăl său să se stingă a primit un mesaj de la el, la care l-a răspuns. „M-a sunat maică-mea într-o dimineață și mi-a spus… n-am să uit niciodată, era cinci dimineața, nici nu știu cum am răspuns. Cred că aveam telefonul pe sunat pentru filmări. Și mi-a zis exact așa: A murit Valentin.

„Din păcate, ne-a chinuit foarte mulți ani de zile. Chiar și după ce nu mai vorbeam, ne chinuiam”

Era cutremurată maică-mea, deși foarte mult rău i-a făcut. Și fiind din somn i-am spus: Cine e Valentin? Că noi îi spuneam tata, tati, da? Și zice, taică-tu, mă! Și am avut așa un moment de durere instantă în suflet, după care am simțit ușurare. Pentru că, din păcate, ne-a chinuit foarte mulți ani de zile. Chiar și după ce nu mai vorbeam, ne chinuiam”, i-a povestit Dorian Popa Anamariei Prodan.

„M-a căutat și n-a făcut decât să mă doară și mai tare”

Cu sufletul rănit și acum, Dorian a mărturisit că tatăl său l-a căutat după ce a ajuns vedetă, dar acest lucru n-a „făcut decât să mă doară și mai tare”.  „Am așteptat căutarea lui în toți acești ani logic, ca orice copil, nu? Poate o scuză, poate un bă, a vorbit gura fără mine. Pentru că tatăl meu fiind, cu siguranță l-aș fi iertat într-o secundă, într-o clipită, dacă ar fi spus și un sfert de scuze. Nu neapărat scuze complete…”, susține artistul, care va rămâne mereu un copil cu sufletul rănit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre