Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa, moment de cumpănă. Vestea primită i-a dat fiori

Dorian Popa, moment de cumpănă. Vestea primită i-a dat fiori
Ultimele luni din viața lui Dorian Popa nu par să-i fi fost cele mai favorabile. Vloggerul s-a transformat fizic, vizibil, iar perspectivele care i se arată nu sunt chiar îmbucurătoare.

Dorian Popa trece printr-un adevărat moment de cumpănă, el fiind trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, după ce, în octombrie anul trecut, a fost prins de polițiști conducând sub influența drogurilor. Vestea primită i-a dat fiori. Perspectiva este că ar putea ajunge la pușcărie. Pedeapsa maximă pentru fapta sa este de 5 ani de detenție.

Așa cum știți, incidentul a avut loc în Domnești, în apropierea complexului în care locuiește vedeta.  Dorian Popa, îmbrăcat doar în lenjerie intimă și halat de casă, se afla la volanul unui Lamborghini.  Oprit de polițiști și testat cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru canabis, motiv pentru care permisul i-a fost suspendat pe loc și a fost dus imediat la spital pentru analize.

Dorian Popa ar putea petrece 5 ani în pușcărie

După ce incidentul a devenit public, Dorian Popa a recunoscut că a fumat canabis, dar nu din prima. Inițial, a spus că a fost un consum pasiv la o petrecere de la care se întorcea. Ulterior, a admis că a fumat „iarbă”, dar nu în ziua în care a fost oprit de poliție. Pe rețelele de socializare, și-a cerut scuze publicului său și a subliniat că își asumă pe deplin consecințele acțiunilor sale.

Dorian Popa a fost prins drogat la volan, îmbrăcat numai în halat de baie și chiloți (Instagram)

Rezultatele analizelor medicale au fost trimise la Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, iar polițiștii au informat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. La finalul anchetei, procurorii au întocmit rechizitoriul și l-au trimis pe Dorian Popa în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, infracțiune pentru care riscă până la 5 ani de închisoare sau amendă, precum și anularea permisului de conducere.

În vârstă de 35 de ani, Dorian Popa se laudă că din activitățile sale de influencer a reușit să agonisească „ o casă, proprietate personală, două mașini și 10 căsuțe în zona rezidențială

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre