Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa nu a găsit nimic în ghetuțe de la Moș Nicolae. Probabil n-a fost cuminte

Dorian Popa nu a găsit nimic în ghetuțe de la Moș Nicolae. Probabil n-a fost cuminte
În timp ce toate vedetele s-au lăudat cu cadourile primite de la Moș Nicolae, la Dorian Popa ghetuțele au fost goale.

Unul dintre cei mai simpatici influenceri, Dorian Popa, s-a plâns că Moș Nicolae l-a uitat. Să fie oare chiar așa?

Dorian Popa nu a găsit nimic în ghetuțe de la Moș Nicolae. Probabil n-a fost cuminte

Într-un film postat pe contul său de socializare, Dorian Popa a mărturisit că la el Moș Nicolae nu a venit. „Hâț Johnuțule! Eu nu am găsit nimic în adidași de la Moș Nicolae, dar ce adidași am găsit de la Moș Nicolae… Pe premiza muncește, muncește, că-ți faci singur cadourile pe care ți le dorești”, a mărturisit artistul. Să nu mai fie oare aceeași iubire între el și frumoasa brunetă care îi stă alături de ani buni? Pe de altă parte, Dorian Popa a uitat să precizeze dacă a fost, la rândul său, Moșul.

Al doilea pe București ca încasări

Și pentru că știe cât de greu e să prinzi un loc la tuns, Dorian le-a arătat prietenilor săi că se pregătește temeinic pentru Crăciun și a ajuns din timp la frizer. Dar asta nu e tot, pentru că artistul a împărtășit o mare bucurie cu cei care-i sunt alături pe rețelele de socializare.

A ajuns pe locul doi în București ca încasări. “Sfârșitul de an vine cu o grămadă de surprize pentru mine, vă mulțumesc că sunteți alături de mine și împărtășesc cu voi fiecare reușită. Cu multă muncă Dumnezeu întoarce și rezultatele. Țineți minte trei cuvinte.

Locul 1 pe Ilfov și doi pe Românica. La profit, da? Până la urmă de ce aș vrea locul doi la încasări, dacă nu există profit?”, s-a lăudat cântărețul. La începutul acestui an, într-o emisiune, Dorian a vorbit și de sumele de bani care-i intră în buzunar de pe youtube.

„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună. Deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, s-a destăinuit acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre