Dorian Popa a dat-o în bară. I se golește contul

Dorian Popa a dat-o în bară. I se golește contul
Dorian, zis „Hâț, Johnule”, are probleme. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai României va trebui să scoată mulți bani din buzunar. Ce s-a întâmplat.

Dorian Popa este obligat să plătească daune serioase. Neatenția costă scump.

Dorian Popa a dat-o în bară. I se golește contul

Dorian Popa a avut nevoie de o mașină de fițe pentru a face un clip la melodia „Îți plac banii” și a împrumutat o frumusețe de Rolls Royce. Din nefericire însă, vedeta a accidentat bolidul la un sens giratoriu, când a intrat din plin într-un Mercedes Benz Vito.

Daunele sunt estimate la suma de 100.000 de euro. Totul s-a afla după ce proprietarul bolidului a postat pe contul său de TikTok ce a reușit să facă Dorian Popa. Ținând cont de faptul că artistul câștigă sume imense de pe Youtube, unde are nu mai puțin de 2,6 milioane de următori dar și din alte contracte, probabil nu va fi o problemă să-și plătească datoria.

„E tăticul mocangiștilor!”

După ce a luat toate vedetele la puricat, Oana Zăvoranu a ajuns și la Dorian Popa. Querida nu a avut nici un fel de milă și a dat de pereți cu cântărețul. Bruneta spune că acesta poartă multe produse fake și chiar se supără atunci când nu i se dă nimic gratis.

„E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte.  L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea.

La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: „Băi, nene, câte perechi ai?”. Și îmi zice el: „Am la portbagaj toate perechile!”. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața? (…)

S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ăla îmi place, ăla îmi place, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: „Mi-ați pregătit parfumurile?”, la care vânzătorul îi zice: „Dacă doriți, vă putem oferi un mic discount!”. Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv”, a spus vedeta.

Dorian Popa nu i-a dat replica până acum.

Sursă foto: rtv, instagram