Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa schimbă placa: vrea să-l întâlnească pe Dumnezeu. Știe și ce să-i ceară

Dorian Popa schimbă placa: vrea să-l întâlnească pe Dumnezeu. Știe și ce să-i ceară
Dorian Popa încearcă să se țină pe linia de plutire după o perioadă nu tocmai plăcută prin care a trecut. Cu sufletul zdruncinat, cântărețul s-a apucat să citească rugăciuni. Iată ce vrea să îi ceară lui Dumnezeu.

Dorian Popa a înțeles că doar rugăciunile îi mai pot salva sufletul. Deși nu arată, suferă enorm după despărțirea de femeia care i-a stat alături timp de 11 ani. Ce vrea să îi ceară lui Dumnezeu.

Invitat în podcast-ul lui Teo Trandafir, Dorian Popa și-a pus sufletul pe tavă. Bărbatul care părea că poate face orice, are sufletul sfărâmat. Cu lacrimi în ochi, cântărețul a vorbit despre perioada grea prin care a trecut și încă mai trece, mărturisind că a înțeles că doar Dumnezeu a fost lângă el cu adevărat și pentru asta nu știe cum să-i mulțumească. Și pentru că s-a apropiat de Divinitate, el a început să citească din ce în ce mai multe rugăciuni.

„Am găsit o rugăciune nouă, mi-a dat-o cineva”

„Câteodată mă emoționez și eu, pentru că nu am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu. Recent, am găsit o rugăciune nouă, mi-a dat-o cineva, pentru că nu înțeleg cum reușește Dumnezeu să mă țină atât de bine”, i-a spus Dorian Popa lui Teo.

Dorian Popa vrea să-l întâlnească pe Dumnezeu

„Ustură în suflet”

Chiar dacă cu greu se destăinuie cuiva, Dorian Popa a spus că despărțirea de iubita sa care i-a stat alături nu mai puțin de 11 ani a fost groaznic de grea. Se pare însă că nu mai e deloc cale de întoarcere, iar asta „ustură în suflet”. Chiar și așa, pentru că se consideră un bărbat puternic, Dorian Popa spune că știe că la „un moment dat rănile se și închid. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe”.

A ajuns la energoterapeut

Pentru că i-a fost greu să facă singur față problemelor din viață, Dorian a recunoscut că a ajuns la terapie. Persoana care spune că l-a ajutat este „nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat”. Chiar și așa, puterea imensă o are de la Dumnezeu și s-a gândit și ce i-ar spune dacă s-ar întâlni cu El. „Dacă aș putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc”, recunoaște Dorian Popa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre