Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa se ascunde? De ce nu răspunde acuzațiilor care i se aduc

Dorian Popa se ascunde? De ce nu răspunde acuzațiilor care i se aduc
Dorian Popa, unul dintre influencerii cunoscuți ai României a fost prins la volan, în lenjerie intimă și drogat cu cannabis. Artistul nu răspunde la telefon, deși toată lumea vrea să știe dacă acuzațiile care i se aduc sunt reale sau nu.

Dorian Popa a șocat întreaga Românie după ce a fost prins la volan drogat, în halat și lenjerie intimă. El consumase canabis, motiv pentru care a fost dus la analize, i s-a suspendat permisul și i s-a deschis dosar penal. Dorian Popa nu a răspuns nimănui la telefon, iar jurnaliștii Antenei 1 nu au găsit pe nimeni acasă la cântăreț. Sunt sau nu acuzațiile care i se aduc reale?

„Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business”

Când polițiștii l-au prins, Dorian Popa a spus că a fost la o petrecere unde într-adevăr s-a consumat canabis, dar el doar a inhalat fumul din încăpere. Surprinzător sau nu, recent, invitat în podcast-ul Ilincăi Vandici, același Dorian Popa a vorbit despre vedetele din showbiz care au legătură cu substanțele interzise.

Dorian Popa nu răspunde nici unui jurnalist la telefon. Se ascunde oare?

Atunci a mărturisit că nu se va droga, pentru că atunci ar însemna că l-ar jigni pe Dumnezeu și pe mama sa. „Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vecii.

„M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică mea…”

Am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit. Și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar”, a mărturisit artistul. „Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu”.

Dorian Popa și iubita sa

„Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu’ singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică mea… o serie întreagă de jigniri”, a declarat vloggerul în podcastul realizat de Ilinca Vandici.

Iubita lui Dorian Popa, șocată de acuzații

În anul 2018, Dorian Popa a mai fost lăsat fără permis de oamenii legii, pentru că a ignorat semnalele poliției și nu a oprit. Atunci polițiștii au spus că artistul nu se asigurase la schimbarea benzii de mers și nu a oprit când i-au făcut semn. I-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile și a primit și amendă.

Azi, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa a declarat pentru Spynews că este pur și simplu șocată de vestea auzită despre depistarea lui sub influența canabisului. Mai mult decât atât, ea susține că a vorbit cu influencerul dimineață, însă iubitul său nu i-a spus nimic despre situația neplăcută în care se află în acest moment.

A vorbit despre cât de periculoase sunt drogurile

Ambasador împotriva drogurilor

La începutul lui septembrie, Dorian Popa a ajuns în satul Voinicei din Maramureș, unde a „propovăduit” viața fără droguri. „Este o invitație „altfel”, care mă bucură foarte mult. Este prima invitație de când muncesc eu – de aproape 12 ani – pe care o primesc să mă adresez deschis vouă despre ce înseamnă viitorul vostru în strânsă legătură cu experiența de viață pe care eu am acumulat-o până la această vârstă.

Și mă bucur nespus de mult că pot face asta, că vă pot vorbi despre ce am înțeles eu din viața asta sau, mai pe românește, cu ce se mănâncă viața asta”, a declarat atunci Dorian Popa. Acum, însă, influenserul Dorian Popa tace, refuză orice explicație, declarație cu privire la cele întâmplate.

Sindicatul polițiștilor Europol face mișto de cântăreț

Liderii Europol nu au așteptat rezultatul analizei de sânge a lui Dorian Popa care să confirme că a consumat canabis, știut fiind că aparatele drugtest dau de foarte multe ori erori. Chiar în cazul unor polițiști, învinuiți că erau drogați, inclusiv cel care șofa, IML a infirmat în urma analizelor de sânge, rezultând că aparatul drugtest era stricat. Ei au publicat următorul text:

„Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că aceasta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.P.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan

P.P.P.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul.”

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre