Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa sparge gheața. Vedeta a recunoscut motivul real al despărțirii de fosta iubită. „Am greșit”

Dorian Popa sparge gheața. Vedeta a recunoscut motivul real al despărțirii de fosta iubită. „Am greșit”
Dorian Popa și fosta sa iubită, și-au spus adio după mulți ani de iubire. Cântărețul spune că într-o relație greșesc ambii parteneri, dar recunoaște că el a făcut-o mai mult.

Invitat în podcast-ul Anamariei Prodan, Dorian Popa a pus cărțile pe masă și a vorbit despre motivul real al despărțirii de fosta iubită, frumoasa Babs.

Cei doi foști iubiți nu se întâlnesc, întrucât Dorian consideră că în primul an după despărțire este foarte greu să ai o comunicare bună, însă cei doi împart custodia micuțului Cheluțu, care îi iubește în egală măsură pe amândoi. „Amândoi ne-am dorit ca relația să meargă, asemenea oricărui cuplu care a depășit un număr de ani. De multe ori, din cauza gândirii mai puțin deschise, și poate și din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism… mai avem nevoie de 20, 30, 40 de ani ca să gândim occidental, tindem să ne fie frică să ieșim din relații.

„Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta”

Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise. Greșeli au fost de ambele părți, poate chiar au fost mai multe greșeli din partea mea. Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta. Am greșit. N-am cercetat să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar poate că eu existat greșeli și din partea cealaltă.

O relație se strică din  ambele puncte de vedere. Vreau să cred că deși, când o relație se termină, e ca o furtună, Claudia și eu avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a mai spus Dorian Popa, în podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”.

A înșelat-o Dorian Popa pe Babs

@newpodcastc

#viral #foryou #fypシ

♬ Villarejo – Studio Pro Sound

Întrebat dacă și-ar fi înșelat iubita, Dorian Popa a evitat să dea un răspuns direct, dar a explicat că „am greșit, cred că este de ajuns să spun asta”. Pe de altă parte, acesta spune că nu „am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă”.

Dorian recunoaște că e fixist

Pe de altă parte, artistul recunoaște că este fixist în ceea ce privește casa, mașina și alte lucruri și în acest moment nu există întâlniri între cei doi. Însă, „băiatul” lor iubit, Cheluțu este împărțit de cei doi.

„Uite că în ziua de astăzi suntem bine! Nu ne vedem, pentru că sunt de părere că lucrurile astea nu au cum să se întâmple în primul an după despărțire, dar să nu uităm că îl avem pe Cheluțu’, care este când la mine, când la ea. Eu am ajutat-o cu absolut tot ce și-a dorit în privința construcției casei ei și oricând are nevoie de mine, eu sunt acolo”, a mai spus Dorian Popa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre