Simona Ionescu / Redactor Șef

Noua iubită a lui Kevin Costner rupe tăcerea. I-a adus împreună un miliardar celebru

Noua iubită a lui Kevin Costner rupe tăcerea. I-a adus împreună un miliardar celebru
După un divorț public dureros de Christine Baumgartner, Kevin Costner pare că și-a refăcut viața și este din nou îndrăgostit. Noua sa iubită rupe tăcerea, la patru luni de când au fost văzuți împreună pentru prima oară. Iar cel care i-a adus împreună este un miliardar celebru.

Kevin Costner a divorțat de Christine Baumgartner anul trecut, după 19 ani de mariaj și trei copii. A urmat o perioadă grea pentru actor, însă în decembrie 2023 au apărut primele zvonuri cum că acesta ar fi din nou îndrăgostit. La patru luni distanță, idila se pare că este un fapt confirmat, căci noua iubită a lui Kevin Costner rupe tăcerea în sfârșit. 

Anul trecut în luna noiembrie, cu ocazia Zilei Recunoștinței, Kevin Costner a fost invitat pe insula privată din Caraibe a miliardarului Richard Branson. Nu a fost singurul, căci printre oaspeți s-a numărat și cântăreața Jewel, în vârstă de 49 de ani. Atracția a fost imediată, căci cei doi se pare că s-au plăcut din prima clipă, a declarat o sursă care i-a surprins pe insulă. 

Kevin Costner era foarte drăgăstos cu artista 

La momentul respectiv, o sursă a declarat pentru TMZ că atât actorul cât și artista Jewel erau drăgăstoși unul cu celălalt: „Cu siguranță era ceva între ei. Flirtau, iar când erau împreună, fețele lor se luminau brusc. Puteai să-ți dai seama că încercau să fie discreți, dar oricine i-ar fi văzut ar fi realizat că se întâmplă ceva între ei”. 

Kevin Costner și Jewel pe insula privată a lui Richard Branson
Sursa foto: TMZ

În fotografiile surprinse, Jewel stătea pe picioarele lui Kevin, în timp ce el îi înconjura talia cu brațele.

Jewel nu a negat relația, ba chiar din contră 

Într-un interviu acordat revistei Elle, artista nu s-a ferit să recunoască faptul că celebrul actor este o persoană minunată: „Este o persoană extraordinară. Fascinația publicului este intensă”, a declarat Jewel, cu referire la curiozitatea fanilor de a afla dacă cei doi au o relație. Mai mult decât atât, Jewel ar fi roșit la față în momentul în care a fost întrebată de actor. 

Kevin Costner și artista au o relație de anul trecut.
Sursa foto: People

Nu se știe exact când vor ieși cei doi în public să vorbească despre povestea lor de iubire, însă o sursă declara anterior că atât Costner, cât și Jewel i-au mulțumit lui Branson pentru că i-a invitat pe amândoi pe insulă și astfel au ajuns să se cunoască. 

Fosta soție a actorului ar fi aprobat relația 

De asemenea, fosta soție a lui Kevin nu ar fi fost surprinsă de faptul că el a trecut atât de repede peste despărțirea lor și că s-a bucurat că a început o relație cu Jewel, și nu cu vreo tânără în „căutarea faimei”. 

În același timp, ea ar fi recunoscut că „nu este tocmai un sentiment grozav să-ți vezi fostul cu altcineva”, a adăugat o altă sursă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre