Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta iubită a lui Dragnea s-a apucat de terapie. Metoda e costisitoare

Fosta iubită a lui Dragnea s-a apucat de terapie. Metoda e costisitoare
Irina Tănase s-a apucat de terapie, după cum chiar ea a anunțat pe rețelele sociale. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea și-a ales o activitate costisitoare, chiar mai scumpă decât terapia convențională.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au trăit o poveste de iubire timp de 8 ani, care a durat inclusiv pe perioada în care politicianul a fost în închisoare. După eliberarea sa din pușcărie, idila dintre cei doi s-a rupt, alimentată și de zvonurile despre infidelitatea tinerei, acum în vârstă de 31 de ani. 

La 31 de ani, Irina Tănase se bucură de viață.

Dacă Liviu Dragnea a avut numai probleme în ultimul timp, confruntându-se cu un AVC și cu o recuperare medicală anevoioasă, Irina Tănase pare că se bucură de tinerețe și de oportunitățile pe care aceasta i le oferă. Ba chiar s-a apuca și de terapie, una neconvențională ce-i drept. 

Irina Tănase a ales călăria, un sport costisitor 

Fosta iubită a lui Dragnea a aderat și ea la moda care circulă în ultimii ani printre tinerele generații, aceea de a-și bucura sufletul din când în când cu activități plăcute. Astfel, Irina a postat o imagine pe Instagram care o înfățișa pregătindu-se de călărie. 

Irina Tanase s-a bucurat de o sesiune de călărie
Sursa foto: Instagram

Suită pe un cal și echipată cu cască de protecție, Irina asculta cuminte în hangar indicațiile prețioase ale celui ce părea a fi un instructor de echitație. Tânăra a lăsat și un mesaj în engleză alături de poză, care se traduce în felul următor: „ca o terapie pentru sufletul meu”, semn că sesiunea de echitație e ca o terapie la psiholog pentru ea. 

Irina Tănase are o relație cu un mogul din piața farmaceutică

Ce-i drept, dacă o ședință la psiholog are prețuri care variază între 100 lei și nelimitat, cu echitația lucrurile stau un pic diferit, căci o ședință de călărie începe de la 200 de lei în sus. Însă banii nu par să reprezinte o problemă pentru tânără, ba chiar din contră. 

Roger El Akoury este patronul colosului farmaceutic A&D Pharma.
Sursa foto: Loveandlobby.com

Anul trecut, presa autohtonă scria că Irina are o nouă relație, cu omul de afaceri libanez Roger El Akoury, care este patronul cunoscutului lanţ de farmacii şi cel mai important acționar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Supranumit şi „Regele medicamentelor”, este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre