Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată Irina Tănase azi, la 3 ani de la despărțirea de Dragnea

Cum arată Irina Tănase azi, la 3 ani de la despărțirea de Dragnea
Fotografiile cu ei  doi, când se iubeau, deveniseră virale. Și nu puțini erau bărbații care ajunseseră să își dorească așa iubite, care să se uite la ei cu admirația cu care o făcea tânăra social democrată. Teoretic, i-a rămas fidelă iubitului care îi putea fi tată și cât a fost închis. Apoi s-au aflat mai multe.

Pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea, l-a invidiat o grămadă de bărbați pentru relația pe care a avut-o cu frumoasa Irina Tănase. La scurt timp după ce a părăsit penitenciarul unde a executat o pedeapsă, cei doi s-au separat. Liviu Dragnea a aflat că a fost înșelat cu un tânăr și s-a despărțit de Irina Tănase, iubita care era cu 30 de ani mai mică decât el, în decembrie 2021.

Iar de atunci, Irina a fost mai degrabă absentă din mediul online, până recent. Cei doi au format un cuplu solid timp de opt ani, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Despărțirea, survenită după ce politicianul a ieșit din pușcărie, a fost alimentată de zvonurile legate de infidelitatea tinerei.

Irinei Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, îi priește primăvara. Ea a început să posteze imagini la Insta Story (Instagram)

Ulterior  au apărut zvonuri că Irina Tănase s-ar iubi cu un milionar din domeniul farma, Roger El Akoury, fost proprietar al lanțului de farmacii Sensiblu și acționar majoritar al unei companii farmaceutice, care deține cel mai mare muzeu privat de artă contemporană din România – MARE.

Irina Tănase mesaj la 3 ani de la despărțirea de Dragnea

Între timp, Liviu Dragnea a încercat si el să își schimbe viața. A pornit un partid nou și un video blog în care gătea. Deși a avut foarte mare succes la primele episoade, ipostaza de bucătar nu l-a prins. Ajuns la 61 de ani, Liviu Dragnea se confruntă cu reale probleme de sănătate. El a făcut AVC și arată a om suferind, chiar dacă s-a recuperat din punct de vedere medical. El pare că s-a lăsat de politică și de gătit. Ultima dată a gătit în fața camerei a fost acum un an, rață umplută. Mai nou, a intrat în afaceri cu energie și lemn.

Pe de altă parte, Irina Tănase insistă să îi arate lui, dar și restului de următori de pe rețelele sociale, că o prinde bine primăvara și e foarte fericită. Ea a postat un selfie asortat cu o melodie celebră despre primăvară și cât de magic e anotimpul care pare că invită la dragoste. Dar piesa mai spune ceva. Pare făcută exact despre viața Irinucăi: „Când eram tânără, trăiam într-o lume de vise / Despre stări, mituri și scheme iluzorii / Deși acum sunt mult mai matură / Mă tem că trebuie să recunosc / Faptul că mă îndoiesc de ceea ce strigă cinicii moderni”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre