Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce promisiune i-a făcut Liviu Dragnea lui Florin Salam. Fostul politician i-a dăruit un ceas valoros

Ce promisiune i-a făcut Liviu Dragnea lui Florin Salam. Fostul politician i-a dăruit un ceas valoros
Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Florin Salam a făcut deliciul telespectatorilor, cu răspunsurile date. Regele manelelor a vorbit și despre ceasul primit de la fostul politician, Liviu Dragnea.

Florin Salam nu s-a ascuns niciodată cu viața pe care o trăiește. A fost și va rămâne un bărbat sincer și asumat, care le aduce bucurie în suflet fanilor săi. Artistul a povestit un episod pe care l-a trăit alături de Liviu Dragnea.

Cei mai mulți români au fost cu ochii pe Florin Salam, curioși să afle multe lucruri despre viața sa. Cântărețul și-a pus sufletul pe tavă și a răspuns fără ocolișuri la întrebările prezentatoarei Denise Rifai. El a vorbit despre problemele cu drogurile, iubirea pentru soție și copii, dar și despre Liviu Dragnea.

Cântărețul susține că l-a cunoscut la o nuntă ca în povești, unde fostul politician a fost socru mare. Pentru că a fost fascinat de interpretarea lui Salam, Liviu Dragnea i-a dăruit atunci și un ceas valoros, pe care artistul spune că-l poartă cu mare drag.

„Dragnea m-a luat de gât și m-a pupat”

„Cu cât drag mi-a oferit ceasul… Acesta a fost un motiv ca să-l port cu mare plăcere. Și îi mulțumesc și acum pentru gest. Am făcut o nuntă minunată, el socru mare (n.r. la nunta fiului) și ca eu, ca artist. După ce s-a terminat nunta, am rămas împreună la un pahar.

Liviu Dragnea i-a dăruit un ceas valoros lui Florin Salam

Dimineață, când se făcuse ziua albă, am început să cânt niște melodii de suflet și am început să plâng. Liviu Dragnea m-a luat și m-a pupat și mi-a spus că, dacă vreodată mă poate ajuta cu vreun sfat, cu ceva, să mă duc la el. Aș putea munci liniștit la mine în țară, să-mi câștig pâinea, am întrebat atunci”, a afirmat Florin Salam.

„Cât să le cer? 10.000 de euro? 20.000 de euro? Îi cheltui într-o seară”

De asemenea, celebrul manelist a recunoscut că sunt mulți politicieni cărora el le-a cântat gratis. Există și un motiv: poate, vreodată, va avea nevoie de sprijinul acestora. „La mai mulți politicieni le-am cântat gratis. Pentru că mă gândesc că vreodată voi avea și eu nevoie de ei. Cât să le cer? 10.000 de euro? 20.000 de euro? Îi cheltui într-o seară la un șpriț, într-un club, cu băieții”, a recunoscut Florin Salam.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre