Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorința imensă a Melisei, fata ucisă cu bestialitate la Craiova. Pentru ce strângea bani

Dorința imensă a Melisei, fata ucisă cu bestialitate la Craiova. Pentru ce strângea bani
Pe 27 iunie, când s-au afișat rezultatele la examenul de capacitate, părinții Melisei din Craiova așteptau cu sufletul la gură să vadă ce notă a luat prințesa lor.

În aceeași zi, ea n-a mai putut să vadă cât de talentată a fost. Un ucigaș i-a luat viața cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova. S-a aflat că Melis a luat nota nouă…

O notă foarte bună care ar fi ajutat-o pe adolescentă să intre la un liceu foarte bun, unde să le demonstreze tuturor că-și va împlini visele. N-a fost să fie. Poate că Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la el. Tânărul de 17 ani, Mario Alexandru Fojică, care a înjunghiat-o pe Meliss și pe prietenul ei, regretă acum că i-a luat fetei viața.

Dar nu are păreri de rău legate de cel care i-a luat apărarea tinerei, ce acum se zbate între viață și moarte. Poate că se va face încă o minune și el se va trezi. Durerea din sufletul familiei Melisei nu se va duce niciodată…

Melis a primit bursa micul economisitor

În anul 2021, sunt puțini cei care știu că Melis a fost la un concurs de educație financiară. A demonstrat cât de deșteptată poate fi și a primit bursa micul economisitor, în valoare de 1200 de lei. Nu a cheltuit nici un leu, i-a pus deoparte, pentru că vroia să-și împlinească un mare vis: să plece în America.

El este ucigașul adolescentei din Grădina Botanică din Craiova

„Până atunci mă pot ocupa de școală și de jocurile mele video. Am făcut și un plan pentru bugetul meu, pe care îl urmăresc mereu”

„Mă numesc Lungu Melis-Mihaela, am 13 ani și sunt din Craiova. Părinții mei mă laudă mereu că sunt creativă, sora mea mă ceartă că nu îmi pun ideile în practică, dar eu doar zic că sunt organizată și responsabilă cu timpul, dar și cu banii mei. Îmi place să strâng bani, fac asta de când eram mică. De obicei îi țineam sub saltea, pernă, în cutie, oriunde.

Anul acesta am învățat cum îi pot înmulți ușor. Așa că am venit la tine, CAR Economia, ca să îi investesc în economii.
Economisesc pentru a-mi putea îndeplini un vis la 18 ani. Să călătoresc în America. Până atunci mă pot ocupa de școală și de jocurile mele video. Am făcut și un plan pentru bugetul meu, pe care îl urmăresc mereu”, povestea Melis la acel moment.

Ultimele informații de la Craiova

Ieri, Mario Alexandru Fojică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de crimă și tentativă de omor. Instanța a aflat cum s-au petrecut faptele.

Emanuel ar fi fost deranjat de insistența cu care Mario, cu un rusac în spate, o privea pe prietena lui. A avut loc un schimb de replici, apoi Emanuel l-a lovit cu pumnul pe Mario. Acesta s-a retras, a scos un cuțit cu lama de 19 cm din rucsac, și-a tras o pereche de mânuși și s-a năpustit asupra lui Emanuel. L-a înjunghiat de câteva ori, numai în zone vitale. Melis a fugit de spaimă, dar elevul-militar a ajuns-o din urmă pe aleea alăturată și a băgat cuțitul în ea cu aceeași furie. Fata a mai trăit doar circa o oră, cu medicii lângă ea încercând să o salveze.

În această dimineață, zeci de persoane, mulți tineri au stat la coadă ca să doneze sânge pentru Emanuuel. Medicii fac tot posibilul să-l salveze. Băiatul a pierdut 4 litri de sânge în urma rănilor provocate.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre