Simona Ionescu / Redactor Șef

Două dintre cele mai îndrăgite competiții TV s-au sfârșit. Cine a plecat acasă pe ritm de aplauze și cu marele premiu

Două dintre cele mai îndrăgite competiții TV s-au sfârșit. Cine a plecat acasă pe ritm de aplauze și cu marele premiu
Două dintre cele mai urmărite show-uri TV de către români au ajuns la final. Cu mari emoții, s-au dat ultimele bătălii pe două mari scene: „Te cunosc de undeva” și „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ambele competiții au fost pline de suspans, oferindu-le nu doar câștigătorilor, ci și tuturor participanților, momente de neuitat!

Cel de-al 15-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” s-a încheiat cu lacrimi de fericire. Efortul depus pe tot parcursul competiției a fost răsplătit pe măsură, prin urmare, câștigătorul a primit pe lângă aplauze un trofeu, dar și o sumă considerabilă de bani.

AMI, câștigătoarea ultimului sezon „Te cunosc de undeva”, a donat marele premiu unei cauze nobile

Finaliștii celui mai recent sezon al show-ului de transformări au fost Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, AMI, Monica Anghel & Marcel Pavel și Romică Țociu & Adriana Trandafir. Concurentul cu cel mai mare punctaj din competiția „Te cunosc de undeva” a fost AMI, care a primit premiul de 15.000 de euro.

Artista a donat marele premiu unei cauze nobile și i-a oferit suma de bani câștigată la  competiția „Te cunosc de undeva” unui adolescent, ce are probleme cu vederea. Părinții tânărului nu își permiteau să suporte cheltuielile medicale.

„Înainte de a începe această gală, eu deja eram câștigată. V-am câștigat pe voi toți. Și pentru că am câștigat în seara asta și acest titlu, vreau să-l împart cu voi toți. Îl meritați fiecare. Sunt foarte emoționată și, sincer, nu mă așteptam să câștig pentru că au fost niște momente extraordinare în seara asta. Vă sunt recunoscătoare tuturor!”, a spus cântăreața.

Luptă strânsă pe scena Bravo, ai stil! Celebrities”, între Theo Rose și Alexandra Ungureanu

Pe scena „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a dat ultima bătălie stilistică din acest sezon, pentru premiul de cea mai stilată dintre cele șase finaliste. Lupta dintre Theo Rose și Alexandra Ungureanu a fost una extrem de strânsă. 

Câștigătoarea marelui premiu din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” 2020 este Alexandra Ungureanu, potrivit deciziei luate de telespectatori prin SMS. Lupta dintre ea și Theo Rose a fost plină de emoție și suspans, cele două aflându-se la un moment dat la egalitate. Dar, în final, Alexandra a trecut pe primul loc cu un procent de 50,3% din voturile telespectatorilor.

Andreea Tonciu a ocupat locul 3 pe podium în marea finală, cu 16,6% din voturi. Cea de-a treia concurentă eliminată în gala finală a acestui sezon din „Bravo, ai stil! Celebrities”, cu un procent puțin peste 9%, este Deea Codrea. În spatele culorii verzi se află Oana Radu. Cântăreața este pe locul 5 (1,4%) în marea finală, votată de mai puțini telespectatori decât Andreea Tonciu. Cristina Șișcanu a fost prima concurentă eliminată. Soția lui Mădălin Ionescu se situează pe locul 6, cu doar 0,8% din voturile publicului.

Cel de-al 6-lea sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, cel mai urmărit de până acum

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” a debutat pe 22 ianuarie 2020 și a fost cea mai urmărită ediție dintre toate sezoanele de până acum. Popularitatea show-ului se datorează concurentelor aduse pe scena Kanal D în acest sezon, fiind unele dintre cele mai celebre fete din industria showbiz-ului românesc.

Pe lângă cele 6 finaliste (Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Oana Radu, Cristina Șișcanu și Deea Codrea), în concurs au mai participat vedete precum Raluca Tănase din trupa Bambi, ispita Maria Ilioiu, cântăreața sătmăreancă Bianca Rus, Calina Dumitrescu (fata Catincăi Roman), Emy Alupei, Bianca Giurcanu, sora celebrei fashioniste Laura Giurcanu și Gina Chirilă, fotomodel, partenera lui Bogdan Vlădău.

Cum tratezi mâinile uscate și crăpate. Metode naturale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre