Simona Ionescu / Redactor Șef

Doua dive s-au îmbrâncit în studioul de la Pro TV. Video

Doua dive s-au îmbrâncit în studioul de la Pro TV. Video
O postare recentă de pe conturile de socializare ale Adelei Popescu și Annei Lesko a uimit fanii ambelor vedete. Adevărul este că ambele blondine se află constant în atenția publicului. 

Filmarea i-a șocat pe fani. Aceasta le înfățișează pe cele două în platoul emisiunii „Vorbește lumea” când, la un moment dat, Adela o îmbrâncește puternic pe Anna Lesko.  Frumoasele vedete s-au filmat în timp ce interacționează.

În clip, fetele urmăresc, pe telefon, ceva nostim. La un moment dat, Adela fiind extrem de amuzantă de ceea ce vede, o lovește de câteva ori pe colega sa, Anna, spre uimirea fanilor. Punctul culminant e atins când Adela, îi da brânci Annei. După un prim moment de șoc, fanii înțeleg că blondele au urmat un scenariu, și că agresiunea nu a fost una reală, ci doar o regie urmată pas cu  pas.

Anna Lesko a „eliberat” clipul pe internet

Fiind de apropiată de fanii săi, Lesko a dorit să le arate și acestora filmarea făcută cu Adela Popescu. După filmare, cântăreața nu a stat pe gânduri și a postat filmulețul ce a stârnit hohote de râs, pe rețelele sociale. În foarte puțină vreme, postarea a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii.

„Bravo fetelor, extrem de amuzant”, „A ieșit bine rolul”, „Nu sunteți normale. Am râs tare”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de acestea.

Adela și Anna, pline de fani online

Publicul le adoră pe Anna Lesko și Adela Popescu, vedete care sunt considerat și unele dintre celor mai frumoase românce. Ele sunt și extrem de active pe rețelele sociale și postează constant, astfel încât fanii lor să fir la curent cu activitătile pe care le au pe plan profesional, dar și personal.

Spunem asta, pentru că nu de puține ori cele două distribuie imagini cu familia, din vacanțe sau din momentele de relaxare. Anna Lesko postează deseori rețete pe care le pregătește cu mare pasiune în bucătăria de acasă. De asemenea, cele două distribuie și clipuri amuzante, de tipul celui de mai sus.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre