Simona Ionescu / Redactor Șef

Două prezentatoare tv, certate din cauza soților, s-au împăcat după ani de zile

Două prezentatoare tv, certate din cauza soților, s-au împăcat după ani de zile
După ani buni în care nu și-au vorbit, două dintre cele mai frumoase vedete ale României au făcut pace. Ce s-a întâmplat cu divele.

S-au decis să reia legătura după ce mult timp nu au însemnat nimic una pentru cealaltă și au îngropat securea războiului.

Două prezentatoare tv, certate din cauza soților, s-au împăcat după ani de zile

Este, fără îndoială, împăcarea anului. Andreea Marin și Simona Pătruleasa, două femei importante din România au lăsat problemele deoparte și au reluat legătura. Acestea i-au lăsat pe fani fără cuvinte când au postat și prima fotografie împreună. Se pare că cea care a făcut primul pas după șapte ani în care nu și-au vorbit, a fost Andreea Marin, căreia, toată lumea știe, nu îi place să fie supărată cu cei din jurul său.

Ce a zdruncinat prietenia celor două

Andreea Marin și Simona Pătruleasa au avut o relație frumoasă de prietenie, ba chiar își petreceau și concediile împreună. Între cele două a intrat dihonia odată cu scandalul dintre Sabin Ivanoff și Ştefan Bănică Jr, care, la rândul lor, au ajuns la cuțite din cauza unor afaceri imobiliare pe care le-au făcut împreună.

În 2008, cei doi au ridicat un imobil, dar după ce construcția a fost terminată, au început să se războiască după ce nu s-au înțeles la împărțirea celor zece apartamente.

„Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta”, a declarat Simona Pătruleasa în anul 2014, pentru Ziarul Ring.

„Păi, nu o susținem noi pe Andreea Marin?”

Acum situația este cu totul alta, iar Simona i-a acordat Andreei Marin toată susținerea sa, fosta zână fiind în acest moment imaginea unui brand de bijuterii, a cărui lansare a avut loc săptămâna trecută. Invitate la eveniment au fost Simona Pătruleasa și Andreea Esca, care i-au transmis Andreei Marin un mesaj simpatic. „Păi nu o susținem noi pe @andreeamarinromania?”, a scris Andreea Esca pe contul său de instagram.

Sursă foto: impact.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre