Ștefan Bănică Junior a devenit și el Senior. Are 54 de ani și-și amintește o „lecție de la tata”

Ștefan Bănică Junior a devenit și el Senior. Are 54 de ani și-și amintește o „lecție de la tata”
Ștefan Bănică Junior  a primit 20.000 de urări în doar două ore. Azi, 18 octombrie a împlinit 54 de ani. A scris scurt ”…54”. Printre primii care l-au felicitat au fost colegii cu care împarte scena.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Îi moștenește talentul celebrului său tată. La rândul său a transmis pasiunea pentru scenă fiului său, Radu Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Junior a devenit și el Senior. Are 54 de ani

Ștefan Bănică Junior și-a construit drumul lui în viață, ca actor, ca muzician. Desigur, a moștenit talentul imposibil de imitat al tatălui său, Ștefan Bănică Senior. La rândul său a transmis măiestria de a face show pe scenă fiului său, Radu Ștefan Bănică. Pare că l-a moștenit și fiica sa Violeta care a compus prima ei melodie.

Internauții îl urmăresc pe Ștefan Bănică Junior pe rețelele de socializare. De cum au aflat că artistul împlinește 54 de ani au și transmis mii de urări.

Artistul se emoționează de fiecare dată când vorbește despre părinți. În special despre tatăl său, regretatul Ștefan Bănică Senior, unul din cei mai mari actori ai comediei românești.

Ștefan Bănică Junior a primit 20.000 de urări în doar două ore. Pe 18 octombrie a împlinit 54 de ani. A scris scurt ”…54”.

Lecții primite de la tata

„Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind i-am spus «Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab».

Era un film românesc. Tata tace, apoi spune: «Ai fost la film… ai plătit bilet?» «Nu, am intrat că a zis cineva că sunt băiatul lui Ștefan Bănică!». «Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva.

Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea.»

Au trecut anii și am făcut «Liceenii». Am vorbit din nou cu tata. «Auzi, rămân la aceeași părere, dar acum ai dreptul să vorbești», mi-a spus el. Am înțeles atunci cum merg lucrurile. Când vrei să pui cărămidă peste cărămidă și să faci o construcție. O clădire nu începe cu etajul întâi, începe cu parterul”, a povestit actorul la „Rețeaua de idoli”.

Ștefan Bănică Jr. a făcut senzație încă din tinerețe atât pe plan muzical, cât și pe plan actoricesc. Fiecare apariție este apreciată, fie că este vorba de muzică, teatru sau televiziune.

În 2009, Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de celebra soprana Angela Gheorghiu, un simbol în muzică, în Hyde Park, Londra, la Balul BBC, unde au interpretat „Numele tau”, o melodie proprie.

„Vă invit să descoperiți un artist foarte bun din România, Ștefan Bănică”, a spus Angela Gheorghiu pe scenă, în fața a peste 30.000 de spectatori.