Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragnea, călcat în picioare. Au apărut informații despre cum îl „lucrau” Irina și iubitul secret. Urât, foarte urât!

Dragnea, călcat în picioare. Au apărut informații despre cum îl „lucrau” Irina și iubitul secret. Urât, foarte urât!
Liviu Dragnea e distrus, dacă tot ce a apărut în spațiul public este adevărat. Orgoliul lui a fost călcat în picioare de cea pe care și-o dorea mireasă. Informațiile despre cum se întâlnea Irina cu amantul sunt terifiante.

Cu puțin timp în urmă, a explodat bomba. Liviu Dragnea e distrus. Irina nu a fost deloc o fată cuminte, iar el a recunoscut public ruptura și decizia pe care a luat-o, printr-o postare pe Facebook, făcută marți seara.

Au apărut informații despre cum îl „lucrau” Irina și iubitul secret pe Liviu Dragnea. Urât, foarte urât!

Recent, site-ul Cancan a venit cu niște dezvăluiri incredibile despre cum era înșelat Liviu Dragnea, zis și „Mustăciosul”. Potrivit sursei citate, Irina Tănase își întreba iubitul când poate să mai treacă pe la el ca să întrețină relații sexuale și vroia să știe dacă acestuia nu îi este dor de… sânii ei. De asemenea, tânăra și amantul încercau să pună la cale întâlnirile, în așa fel încât nimeni să nu-și dea seama. Sursele spun că Irina ar fi folosit-o drept paravan și pe prietena ei. Dacă se vor dovedi a fi adevărate aceste mesaje care au intrat în posesia cancan.ro, nu va mai exista nicio împăcare între liderul de partid și juna Irina.

Stenogramele convorbirilor

“IRINA: Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic.

AMANTUL: Într-o zi când nu e T. (…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

IRINA: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

AMANTUL: OK. (…) Iub, te-am regulat cum trebuie?

IRINA: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc”.

Relația a fost deconspirată de un apropiat al lui Liviu Dragnea

Și pe redacția ziarului Gândul a apărut o copie a unor conversații pe care Irina le-a purtat cu Paul în perioada în care fostul politician a fost închis. Până în acest moment, autenticitatea acesteia nu a fost însă confirmată oficial. Din această discuție reiese faptul că Irina ar fi fost deconspirată de unul dintre apropiații lui Dragnea. Speriată, aceasta îi cere lui Paul să încerce să-l sperie pe acesta cu un dosar. Doar așa nu va vorbi mai mult.

„Eu am șters tot. Dacă a zis ceva, zic că nu e adevărat și pe mine mă crede, că poze sau ceva n-are”

„Irina: (…) sunt foarte speriată să știi, știi că dacă pierd controlul se duce tot… S-au prins de ceva, fă-i ceva lu’ ăla, vorbește pentru dosar să se sperie un pic. Mai bine vorbim la telefon.

Paul: Tu bagă mangleală la ăla. Trebuie să scapi de el prima dată si eu mă ocup de dosar. (…)

Irina: Eu am șters tot. Dacă a zis ceva, zic că nu e adevărat și pe mine mă crede, că poze sau ceva n-are (…) și e aliat cu fii-su și zic și de toți care vorbește urât cu ei și mă crede și încep în seara asta după ce îi dau ceva (…)

Paul: Ok. Vorbesc de dosar dar nu cred ca a prins nimic.

Irina: Vorbește doar dacă se apucă ăsta să îmi zică că m-a prins. Ca să nu folosim degeaba relațiile.”

Cine este amantul Paul

Sursele spun că Paul este bărbatul cu care Irina a trăit o poveste de iubire în urmă cu zece ani. Acesta se pare că este din Galați, iar tatăl său ar avea o firmă mare de construcții. Cei doi s-ar fi despărțit pentru că tânărului îi umblau ochii după alte femei, dar se pare că Paul deși, căsătorit și cu un copil, nu ar fi uitat-o pe iubita lui Dragnea și au reluat legătura.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre