Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragoș Bucur și fiica lui Sofia au câștigat 15.000 de euro. Video impresionant

Dragoș Bucur și fiica lui Sofia au câștigat 15.000 de euro. Video impresionant
Actorul Dragoș Bucur este un tată fericit. Era oricum, dar acum are și alt motiv. Scenariul serialului ”Delta neagră”, scris de actor împreună cu fiica lui cea mare, Sofia, a luat marele premiu al un important festival. Au câștigat și 15.000 de euro.

Scenariul serialului ”Delta neagră”, scris de actorul Dragoș Bucur (43 de ani), împreună cu fiica lui cea mare, Sofia (13 ani) a impresionat juriul Cinelink Drama din cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo, unul dintre cele mai importante festivaluri de film din Europa de Est. Scenariul  a fost în topul preferințelor și a luat marele premiu la această categorie, scrie protv.ro.

Dragoș Bucur și fiica lui Sofia au câștigat 15.000 de euro

Dragoș Bucur a anunțat pe Facebook marea sa realizare. ”Ne bucurăm amândoi foarte tare, acest premiu reprezintă un mare pas în drumul spre realizarea acestui serial și aducerea lui pe micile ecrane. Sunt foarte mândru de Sofia!” Pentru asta, cei doi au primit 15.000 de euro.

Pe lângă ipostazele de scenarist și actor, Dragoș Bucur este totodată și producătorul serialului, care este realizat împreună cu regizorul Dorian Boguță. În serialul ”Delta neagră” îi vom putea vedea și pe Maia Morgenstern, Tudor Istodor, Rodica Lazăr, Constantin Lupescu, Florin Kevorkian, Elias Ferkin, Luca Motca, Vitalie Bantas și Luca Spiridon. Primele scene ale serialului românesc teen-fantasy au fost filmate într-un cadru spectaculos din Delta Dunării, în toamna anului 2019.

Dragoș Bucur și fiica lui, Sofia, au lucrat împreună la serial

La doar 11 ani, Sofia, fiica cea mare a actorului Dragoș Bucur, a lurat  împreună cu tatăl ei și au scris un scenariu de film.

 

Nu este prima dată când Sofia aduce bani în casă. Ea a mai filmat în reclame, iar câștigul obținut l-a pus la pușculiță.

Sofia (13 ani) a moștenit și ea dragostea pentru cinematografie a tatălui ei, actorul Dragoș Bucur și prezentator al emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV. „În urmă cu doi ani și jumătate, când abia împlinise 11 ani, ne-am apucat să scriem împreună scenariul serialului «Delta neagră», ca o metodă de înlocuire a materiei «Limba și Literatura Română». Sofia urmase un curs de scenaristică și ne-am gândit amândoi că o să fie interesant și interactiv să scriem împreună o poveste, după regulile scenaristicii”, a povestit pentru Click! Dragoș Bucur.

Primele scene ale serialului au fost filmate în toamna anului trecut, într-un cadru spectaculos din Delta Dunării. Sofia a jucat cot la cot de tatăl ei.

„Cei 15.000 de euro obținuți am decis să-i folosim în dezvoltarea acestui serial, să angajăm un grafician, să găsim un script-consultant cu experiență. Dar nu e prima dată când Sofia câștigă bani din propria muncă. A mai filmat alături de mine și de Dana în câteva spoturi comerciale, iar banii câștigați în urma acelor reclame îi păstrează ea”, a spus Dragoș Bucur.

Povestea serialului a început în urmă cu doi ani, când Dragoș și fiica sa au decis să scrie împreună un scenariu palpitant și plin de mister, care ne poartă în tărâmurile fermecate din Delta Dunării. Cei doi au creat un basm modern cu accente noir, în care se împletesc aventuri mistice și creaturi fantastice.

Pe lângă fiica cea mare, Sofia, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur mai au împreună un băiat pe nume Kadri, care are 5 ani, iar la finalul anului 2017 au înfiat o fetiţă de etnie romă, Roxana India, care acum are 8 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre