Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragoș Dolănescu tremură de frică în fața coronavirusului. Ce măsuri radicale a luat

Dragoș Dolănescu tremură de frică în fața coronavirusului. Ce măsuri radicale a luat
Atât Dragoș Dolănescu cât și familia acestuia nu au scăpat de blestemul coronavirusului.

Fiul regretatului cântăreț Ion Dolănescu, Dragoș, azi demnitar al statului Costa Rica, a făcut dezvăluiri interesante despre ce a făcut ca să țină coronavirusul în frâu.

Dragoș Dolănescu tremură de frică în fața coronavirusului. Ce măsuri radicale a luat

În timp ce alte persoane nici nu vor să audă de vaccinul anti COVID, Dragoș Dolănescu a cam întrecut măsura. Afaceristul a declarat că s-a vaccinat de cinci ori, cu trei seruri diferite, atât în America cât și Costa Rica. Speră că așa vaccinul va fi înfrânt și nu se va mai apropia de el și familie.

„Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic”

”Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica. Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer.

La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click.

„Fiecare trebuie să decidă pentru el ce face”

Chiar dacă s-a imunizat de cinci ori, Dragoș Dolănescu nu vrea să determine pe nimeni să facă exact ca el. El este convins că orice persoană are dreptul să decidă pentru ea. În plus, el crede că oamenii nu trebuie să fie obligați să se imunizeze contra voinței lor.

”Eu am susținut vehement peste tot pe unde am fost invitat, că nu e nomal ca oamenii să fie obligați să se vaccineze, fiecare trebuie să decidă pentru el ce face. Eu așa consider, chiar dacă m-am imunizat la greu”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Sursă foto: instagram, fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre