Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragostea durează trei ani. Rona Hartner divorțează: „Pentru mine viața continuă cu Hristos!”

Dragostea durează trei ani. Rona Hartner divorțează: „Pentru mine viața continuă cu Hristos!”
Rona Hartner a dat cea mai tristă veste. După trei ani de căsnicie, divorțează de soțul său, Herve Camilerri.

De o lună și jumătate, Rona Hartner și soțul său Herve Camilerri au luat pe drumuri diferite. Cei doi au luat decizia finală: divorțează.

Dragostea durează trei ani. Rona Hartner divorțează

După ce a scăpat de cancer, Rona Hartner mai are de trecut un hop. Din păcate, divorțează de soțul ei, Herve Camilerri. Cântăreața a declarat în lacrimi că cei doi sunt despărțiți de o lună și jumătate. Cea care a păstrat casa e artista, întrucât locuința este pe numele ei.

„Ne-a pus și nouă capac coronavirusul”

„Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ideea e următoarea, nu o să dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat. Deci n-o să afle nimeni niciodată nimic. Singura chestia e că dacă asta e singura soluție, asta e, și atât. Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata, nu mai dau altă declarație”, a spus Rona Hartner la emisiunea Vorbește lumea.

Cei doi nu au stat de Paște împreună

În altă ordine de idei, îndrăgita cântăreață a mărturisit că cei doi nu au fost împreună nici de Paște. „De Paște nu am fost împreună. A fost un Post mai dificil și cred că misiunea pe care o aveam împreună avea nevoie de noi să fim un pic mai puternici și poate că nu am fost, așa că eu continui această misiune, pentru că eu consider că Dumnezeu mă iubește foarte tare, dar asta e situația. Drumurile noastre s-au despărțit”, a declarat vedeta. Ea și Herve au rămas prieteni, după ce au constatat că „că ceva nu merge”.

„Au fost trei ani foarte frumoși”

După atâtea rele, Rona a dat și o veste mai bună. Din punct de vedere medical, este foarte bine, după ce a reușit să învingă cancerul.

„Sunt bine, cu analizele sunt impecabil, coronavirusul nu m-a lovit, am o imunitate extraordinară. Iar psihologic, dacă nu am vorbit o lună și jumătate despre această chestie, înseamnă că a fost destul de greu. Dar cred în continuare că Dumnezeu e acea lumină în întunericul vieții noastre.

Și că oamenii au atât de multe probleme, încât nu e cazul să mai vorbesc și eu despre problemele mele. Sunt o persoană un pic mai pudică și nu-mi place să povestesc oamenilor când sunt chestii mai grele. Prefer să nu apar.

De aia lumea nu prea m-a mai văzut pe Facebook. Acum am depășit momentul, pentru că pentru mine în continuare viața continuă cu Iisus Hristos. 10 ani am stat singură, 3 ani am fost cu Herve. 3 ani foarte frumoși cu 3 proiecte muzicale care vor fi lansate în vara aceasta și eu îmi continui drumul.

Am rămas prieteni, pentru că atunci când e o evidență că ceva nu merge, nu are sens să… Suntem creștini. Eu îl binecuvântez, el mă binecuvântează, dar suntem separați”, a mărturisit vedeta.

„Ce-mi lipsește în viață? Iisus e lângă mine, toate problemele se vor rezolva”

Chiar dacă trece prin această situație neplăcută, artista e optimistă pentru că îl are pe Dumnezeu aproape și vrea să se concentreze pe fiica sa. „Mi-am dat seama că acum trebuie să mă pun eu pe locul doi. Nu contează ce simt eu, nu contează ce-mi trece prin cap. Eu nu am voie să am vreo cădere, important e să fiu alături de fată.

Ea e viitorul, eu am trăit ce viață am vrut, iar acum e normal să mă pun pe locul 2. Eu sunt fericită, pentru că atunci când crezi în Dumnezeu ești fericit, n-ai de ales. Ce-mi lipsește în viață? Iisus e lângă mine, toate problemele se vor rezolva. Căsătoria e doar un plus, iar dacă întâmplător nu e chiar așa cum ai crezut.

Persoanele când traversează o mare împreună pe o barcă, ăsta e cuplul pentru mine, și uneori ajungi pe malul mării și barca e praf, dar oamenii mai sunt în picioare, dar parcă proiectul n-a mai ținut. La prima căsătorie am simțit că primul soț a sărit din barcă, m-a lăsat să vâslesc singură, dar aici nu a fost așa.

Am ajuns amândoi la același liman, am trăit proiecte extraordinare, dar nu mai era barca. Au fost 3 ani de foc de artificii. Dacă aveam un copilul împreună, dar uite, la ora actuală, am fost un cuplu foarte prolific. Am făcut 3 albume, vreo 60 de concerte online. Nu fac nicio declarație, pentru că la ora actuală toată lumea se afișează cu rufele familiei”, a încheiat aceasta.

Sursă foto: wowbiz.ro, unica.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre