Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama actorului Jean Paler. E îngenuncheat de durere

Drama actorului Jean Paler. E îngenuncheat de durere
Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie, dar viața lui s-a schimbat radical în ultima perioadă. Prin ce nenorocire trece Jean Paler.

Sănătatea i-a pus capac lui Jean Paler, care a fost obligat să facă schimbări radicale în viață. Ce se întâmplă cu acesta e dureros.

Drama actorului Jean Paler. E îngenuncheat de durere

Ani buni a suferit mai multe infarcte, iar aceste lucru l-a pus la pământ. Actorul a stat mult timp în spitale, iar medicii i-au dat o veste tristă. Actorul nu mai are voie să urce pe scena teatrului pe care îl iubește mai mult ca orice.

„Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută”

„În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc. Puteam să mor!

Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct”, a declarat acesta în emisiunea lui Teo.

S-a mutat la fiica sa, la Sinaia

După o viață întreagă dăruită comediei românești, Jean Paler e trist. Pentru că a înțeles că toți oamenii pe care i-a considerat prieteni, nu sunt decât, poate, niște cunoștințe. Pentru a se putea descurca din toate punctele de vedere, artistul s-a mutat la fiica sa, la Sinaia. Din nefericire, acesta are o pensie de doar 840 de lei, în condițiile în care doar costul medicamentelor lunare se ridică la 1400 de lei.

Eu am plătit cu viața personală

„Medicamentele mă costă 1400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! (…) Eu am plătit cu viața personală, eu nu am avut viață personală. Nu mai ai familie, nu mai ai nimic, decât teatru. Am plâns mai mult decât am râs! Nu am ținut cont niciodată de mine!

Mi-au reproșat doctorii că nu am avut grijă de mine. Mi-au interzis să mai profesez. În luna mai am ieșit din spital și în iunie eram din nou la teatru”, a spus, îndurerat, marele actor.

Sursă foto: dcnews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre