Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama Corinei Chiriac de care nu a vrut să știe nimeni. Cum a depășit cel mai greu moment al vieții

Drama Corinei Chiriac de care nu a vrut să știe nimeni. Cum a depășit cel mai greu moment al vieții
Indiferent în orice colț al lumii s-ar afla, când Corina Chiriac apare pe scenă, toți cei care o privesc uită de probleme. Dar puțini sunt știu drama celebrei artiste.

Ani buni a stat închisă în casă, dar niciodată nu a vrut ca lumea să știe drama prin care trece. Cum și-a revenit Corina Chiriac, una dintre marile artiste ale României.

În viața Corinei Chiriac nu a fost întotdeauna lapte și miere, iar momentul în care s-a luptat cu kilogramele în plus și depresia a fost unul foarte greu de gestionat. A trecut printr-o perioadă în care refuza să mai iasă din casă și nu vroia să mai vorbească cu nimeni, dar undeva, în sufletul vedetei, a știut că Dumnezeu o va ridica din neputință. Și minunea s-a întâmplat. După opt ani de depresie, un slujitor al Domnului și câinele său i-au redat bucuria vieții.

Depresia și kilogramele în plus au făcut-o pe Corina Chiriac să se închidă în casă

„Aveam aceeași voce și nu mă căuta nimeni”

„Oricine poate trece prin momente din astea nenorocite de depresie când ajungi la fundul sacului. Eu ştiu exact ce înseamnă depresia, pentru că am trecut prin opt ani de depresie. Eram tot Corina Chiriac, aveam aceeaşi voce şi nu mă căuta nimeni”, a declarat vedeta. Omul care a scos-o din nenorocire a fost un preot, care i-a ascultat oful și a învățat-o cum să treacă peste probleme.

„Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viața veșnică”

Artista spune că ajunsese să îi fie rușine să iasă pe stradă cu kilogramele în plus, dar nu s-a gândit niciodată să-și ia viața pe care a primit-o de la Dumnezeu. „Am avut noroc cu o verişoară şi cu câinele meu, dar am stat şapte ani în casă, aveam 98 kg. Nu voiam să mă văd cu nimeni, pentru că nu aveam ce să povestesc. Îmi era ruşine de cât eram de grasă, am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final şi acolo suportăm consecinţele”, a recunoscut Corina Chiriac într-un interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre