Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman trăiește o dramă prin care trec multe femei. Dezvăluirile vedetei

Oana Roman trăiește o dramă prin care trec multe femei. Dezvăluirile vedetei
Situația prin care trece Oana Roman de când s-a despărțit de Marius nu e deloc plăcută pentru vedetă. Dar e drama prin care trec multe femei.

De când s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman trece prin multe probleme. Este drama, prin care trec majoritatea femeilor care divorțează. Momentul când bărbatul, lovit în orgoliu, decide că e bine să stea cât mai departe de vechea familie. De acest lucru se lovește acum fiica lui Petre Roman, care se plânge pe contul de socializare că Marius Elisei nu se mai implică în creșterea copilului.

Marius Elisei s-a hotărât să-și trăiască viața departe de Oana Roman și fetița lor

Ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi nimeni doar ei știu cu adevărat, dar Oana a simțit nevoia să se descarce, să scoată odată tot răul din suflet. Fiica lui Petre Roman e atât de supărată pe Marius Elisei, încât a spus că nu mai merită „titulatura de părinte”.

„Un părinte care nu se interesează și nu se implică absolut deloc în creșterea propriului copil”

Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16:30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. (…) În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte, care e ca și cum nu ar exista deloc…

Oana Roman se plânge pe rețelele de socializare. Trăiește o dramă…

Și care nu se interesează și nu se implică absolut deloc în niciun fel în creșterea propriului copil… Și care nu mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Nici un copil nu merită să fie abandonat de părinte

Dar Oana Roman nu se oprește aici, ci susține că Isa a fost abandonată de părinte și nici un copil nu merită să treacă prin așa ceva. Nu în ultimul rând, ea spune că fetița ei „nu are pe nimeni pe lume” în afară de ea.

„Sunt alții care își părăsesc 4, 5 copii, nu unul. Ar trebui să mulțumesc că eu am doar un copil de crescut, că sunt femei care au mai mulți.

Trebuie să am grijă și de sufletele noastre, mai ales al Isei, pentru că ea nu are pe nimeni pe lume în afară de mine. La propriu. O să ziceți că sunt frustrată. Da, sunt. Pentru că niciun copil pe lumea asta nu merită să fie abandonat de un părinte. Niciun om care nu își iubește, își neglijează și abandonează un copil nu merită să fie părinte, pentru că dacă poți trăi fără să îți pese de copilul tău, nu meriți nimic.

Pentru că nimeni și nimic nu trebuie să fie vreodată deasupra copilului tău. Eu am trăit asta, știu cum e și știu cât de dureros e să vezi cum un părinte dispare deodată”, susține vedeta pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre