Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama Narcisei Suciu: „Practic, lunea trecută… murisem”. A făcut anunțul cel mai dureros

Drama Narcisei Suciu: „Practic, lunea trecută… murisem”. A făcut anunțul cel mai dureros
Cu puțin timp în urmă, Narcisa Suciu a trecut printr-o situație foarte grea, ca urmare a unor grave probleme de sănătate.

Narcisa Suciu a scăpat ca prin urechile acului. Intervenția chirurgicală pe care a avut-o, i-a salvat viața.

Momente dramatice pentru Narcisa Suciu. „Practic, lunea trecută… murisem”. Cum se simte cântăreața și ce planuri are

La jumătatea lunii iulie, Narcisa Suciu a trăit momente de spaimă după ce a început să se simtă rău. I se perforase apendicele… Vedeta a ajuns de urgență la spital unde a suferit o intervenție chirurgicală. Viața ei a atârnat de un fir de păr, de aceea nu mai contenește să le mulțumească medicilor pentru tot efortul depus. Operația a durat patru ore, pentru că tot abdomenul fusese prins de infecție.

„Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil”

„Practic, lunea trecută (adică pe 18 iulie)… murisem. Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut.

De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat.”, a mărturisit cântăreața pe rețelele de socializare.

„Aștept pașii următorii pe care-i am de făcut ca să închid definitiv capitolul acesta”

Chiar dacă s-a externat, artista se duce în fiecare zi la control și spune că nu se pune problema să mai urce pe scenă sau să se reîntoarcă în Finlanda. Mai are nevoie de câteva săptămâni în care să fie sub supravegherea medicilor. „De câteva săptămâni există în viața  mea un om de care ascult orbește.

Este vorba despre medicul primar chirurg Octavian Arnăutu, cel care m-a operat și care a avut mare grijă de mine. Și acum, după externare, mă duc zilnic la control, la el. Mi se schimbă pansamentul, vorbesc cu el și aștept pașii următorii pe care-i am de făcut ca să închid definitiv capitolul acesta. Am foarte multă încredere în doctorul Arnăutu!”, a declarat Narcisa Suciu pentru Impact.

Sursă foto: arhivă personala Narcisa Suciu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre