Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama neștiută a Roxanei Ciuhulescu. Grijile o fac să nu dea randament la Survivor?

Drama neștiută a Roxanei Ciuhulescu. Grijile o fac să nu dea randament la Survivor?
Roxana Ciuhulescu are multe pe cap. Încearcă să dea tot ce are mai bun la Survivor România, dar acasă are probleme acasă

Chiar dacă a divorțat de fostul soț, Roxana Ciuhulescu mai are ceva lucruri de pus la punct.

Drama neștiută a Roxanei Ciuhulescu. Grijile o fac să nu dea randament la Survivor?

Martie este o lună cu mult stres pentru Roxana Ciuhulescu. Vedeta este citată în fața jucătorilor în dosarul de partaj pe care îl are cu fostul soț. Iar miza este foarte mare, pentru că vorbim se aproape 500.000 de euro. Această amânare s-a produs ca urmare a faptului că la dosar nu a fost depusă expertiza solicitată de instanță, pentru a se stabili cum urmează să fie împărțită averea.

Taxă de timbru de 26.000 de lei

Fiind vorba de o avere atât de mare, potrivit legii, Roxana a fost obligată să achite o taxă de timbru incredibil de mare, e vorba de 26.000 de lei, însă suma a fost eșalonată pe parcursul a 12 luni.  „Admite în parte cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de reclamanta Bulugioiu (Ciuhulescu) Roxana-Isabela.

Dispune eşalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma de 26.003,93 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna martie 2019, fiecare rată, în cuantum de 2.166,994 lei, urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs”, au hotârăt magistrații, la începutul procesului.

Trecutul este trecut

Chiar dacă Roxana și fostul soț au divorțat în condiții normale, vedeta nu vrea să mai audă de acesta și a mărturisit că între fetița lor și tată nu există nici un fel de relație.  „Trecutul este trecut, nu-mi face plăcere. Nu există niciun fel de relație între Ana și tatăl ei, el nici nu vrea să existe în viața ei și e opțiunea lui.

Au fost și perioade bune și mai puține bune, am depășit destul de greu starea asta de pandemie, starea asta de izolare”, a spus Ciuhulescu. Cei doi și-au spus adio în 2017, dar un an mai târziu norocul i-a surâs Roxanei. Și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat cu care a făcut nunta și botezul în aceeași.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre