Simona Ionescu / Redactor Șef

Dramatic. Gabriela Cristea tremura necontrolat și salvarea întârzia. Tavi Clonda a decis să o ducă el la Urgențe

Dramatic. Gabriela Cristea tremura necontrolat și salvarea întârzia. Tavi Clonda a decis să o ducă el la Urgențe
Povestea modului în care Gabriela Cristea a ajuns în urmă cu două zile la spital, a devenit publică, cu lux de amănunte.

Îndrăgita vedetă a relatat pe rețelele sociale că i-a cedat corpul. Ea a ajuns la perfuzii.  Dar până acolo a fost panică mare. Prezentatoarea de la Antena Stars se confruntă cu probleme de sănătate despre care vorbește deschis soțul ei, Tavi Clonda.

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. Am aflat ce se întâmplă și a primit tratament, acum este mult mai bine”, a mai zis Tavi Clonda pentru ego.ro.

Tavi Clonda spune ce se va întâmpla cu soția sa

Tavi Clonda a explicat și ce se întâmplă de fapt cu soția sa.  „Urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni’, a mai declarat Tavi Clonda pentru sursa citată.

Gabriela Cristea a refuzat să fie internată în spital și le-a spus medicilor că vrea să se întoarcă la fetițele ei acasă.  „Și astăzi o să mai facă (n.r. perfuzii), tot se simte slăbită. Ieri nu a fost la emisiune, astăzi trebuie să meargă, astfel că este necesar să se pună pe picioare pentru că nu este la capacitatea la care trebuie. A stat vreo 3-4 ore acolo (n.r. în clinică), iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”, a mai zis el.

În urmă cu două zile, Gabriela Cristea și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Tavi Clonda a povestit că vedeta nu s-a simțit bine. Ei au chemat salvarea, dar și-au dat seama că așteaptă prea mult până când vor veni medicii, așa că au decis să se urce în mașină și să plece singuri la spital.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre