Simona Ionescu / Redactor Șef

Dua Lipa s-a simțit „cu adevărat incomod” între fanii ei. Ce a pățit cântăreața

Dua Lipa s-a simțit „cu adevărat incomod” între fanii ei. Ce a pățit cântăreața
Artista a fost înghesuită de fanii care aclamau în Mexico City.  Echipa ei de securitate s-a grăbit să o salveze atunci când doi fani au asaltat-o. 

Dua Lipa s-a simțit „cu adevărat incomod” între fanii ei. Fanii au fost târâți de bodyguarzi departe de vedeta pop, lăsând-o pe Dua Lipa să scape. Cântăreața a urcat în mașina care o aștepta afară.

Dua Lipa s-a trezit în mijlocul unei ambuscade

Dua Lipa s-a simțit „cu adevărat incomod” între fanii ei. Imagini surprinzătoare realizate în momentul ambuscadei au făcut înconjurul lumii pe rețelele sociale. Dua Lipa a fost surprinsă în agitația orașului.

„S-a răspândit vestea că se află în zonă și, evident, oamenii erau dornici să o vadă pe Dua. Dar, a devenit urât când doi fani s-au repezit la ea. Ei au alergat cu adevărat spre ea și părea înfricoșător.

Dua părea foarte incomodă. Din fericire, securitatea a fost acolo pentru a trage oamenii departe, pentru că cine știe ce s-ar fi putut întâmpla”, a mărturisit o sursă apropiată vedetei.

Se înțelege că Dua Lipa a fost pe scenă în Mexic pentru a lucra la filmarea unei noi campanii pentru Yves Saint Laurent.

„Mă bucur să revin pe platourile de filmare pentru noua campanie Libre împreună cu echipa mea @yslbeauty”, a scris Dua Lipa pe Instagram.

Dua Lipa, emoționată la premiile Grammy

Dua Lipa a susținut un spectacol energic la cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy, din Los Angeles. A fost o noapte mare pentru prințesa pop, fiind nominalizată la șase premii.

Dua Lipa a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop în seara uimitoare. Înaintea ceremoniei, Dua Lipa a vorbit despre sentimentul „copleșitor” de a fi nominalizată la șase premii.

„Oh, Doamne. Uau, mulțumesc foarte mult. Este o nebunie. Nostalgia mi-a schimbat viața în atât de multe feluri. Dar un lucru pe care l-am realizat cu adevărat este cât de fericit este atât de important. M-am simțit cu adevărat întâlnire la sfârșitul ultimului meu album, unde am simțit că trebuie doar să fac muzică tristă pentru a simți că trebuie.

Și sunt atât de recunoscător și atât de onorat pentru că fericirea este ceva ce toți merităm și avem nevoie în viața noastră. Uneori, când spui cu voce tare, este un pic incredibil și sunt puțin copleșită. Vreau să spun, sunt buni, sunt uimitori, este uimitor. Lucrurile astea se întâmplă într-adevăr doar în visele tale.

Așa că simt că, bine, sper că nimeni nu mă va trezi și va spune: Bine, e timpul pentru școală! Sau ceva de genul acesta”, a spus Dua Lipa.

Știința explică modul în care micile minciuni pot afecta grav copii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre