Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducii de Sussex au terminat prietenia cu David și Victoria Beckham. Și-au aruncat acuzații grave!

Ducii de Sussex au terminat prietenia cu David și Victoria Beckham. Și-au aruncat acuzații grave!
Meghan și Harry nu au fost invitați la nunta fiului familiei Beckham, deși celebrul cupului forbalist-cântăreață (Spice Grils) au fost invitați la nunta prințului, la Windsor în 2018. Prietenia lor pare că s-a stins.

În mod reciproc, Meghan și Harry nu au fost invitați la nunta fiului familiei Beckham, Brooklyn, cu moștenitoarea americană Nicola Peltz, în aprilie anul trecut.

De asemenea, niciunul dintre cei doi Sussex nu a fost prezent la unul dintre cele mai mari evenimente cu celebrități ale anului, la sfârșitul săptămânii trecute, când argentinianul Lionel Messi și-a făcut debutul pentru echipa de fotbal Inter Miami a lui David. În timp ce Kim Kardashian, legenda tenisului Serena Williams și o multe alte nume mari au petrecut în lojele VIP.

Meghan și Harry, în momentele bune

Soții Beckham au fost marcați

La fel ca mulți din lumea lui Meghan, sursele spun că soții Beckham par să fi fost „marcați”. Cuvântul este folosit de către criticii fostei actrițe pentru a descrie modul în care aceasta pare a fi capabilă să treacă rapid peste unii dintre cei care i-au fost cândva apropiați.

Soția lui Harry s-a certat și cu prietena din copilărie

Meghan vorbește acum foarte rar cu cea mai bună prietenă din copilărie, Ninaki Priddy, după ce s-ar fi certat din cauza modului în care Meghan l-a tratat pe primul ei soț, Trevor Engelson. Chiar și stilista Jessica Mulroney, fosta „Best Friend Forever” a lui Meghan, ai cărei copii au fost paji și domnișoare de onoare la nunta soților Sussex, s-ar părea că ar fi căzut în dizgrație.

De când Mulroney a fost implicată într-o dispută pe tema rasismului cu un influencer de pe rețelele de socializare în 2020, ea nu a mai fost fotografiată în public cu ducesa.

Soții Breckman nu mai vor să audă de Meghan și Harry

Soții Beckham au furnizat informații despre ducii de Sussex?

În cazul Beckham a existat o suspiciune că soții ar fi putut scurge povești despre ducii de Sussex. O acuzație care, potrivit lui Daily Mail,  l-ar fi lăsat fără cuvinte pe David, care a devenit „al naibii de furios”. De altfel, o sursă apropiată de soții Beckham a declarat: „David și Victoria au mers la nunta lui Meghan și Harry și a susținut-o pe soția lui Harry, când a ajuns în Marea Britanie”.

Cuplurile s-au apropiat pentru că Izzy May, directorul de comunicare al lui David Beckham, era prieten cu Markus Anderson, șeful departamentului de membri al clubului social privat Soho House, care a ajutat la organizarea întâlnirilor secrete ale lui Meghan cu Harry. Potrivit declarației unei surse pentru The Mail on Sunday, ar fi existat o convorbire telefonică, iar „orice împăcare acum este atât de puțin probabilă”. Meghan a trecut pur și simplu peste.

Meghan, alături de cea mai bună prietenă

Meghan, prietenă la cataramă cu magnatul cosmeticelor

Acum se spune că este „extrem de apropiată” de magnatul cosmeticelor Victoria Jackson, o vecină din Montecito, California, al cărui soț, Bill Guthy, a fost vârful de lance al unor mărci de machiaj profitabile lansate de actrița Jennifer Lopez și supermodelul Cindy Crawford. „Victoria este o forță dinamică. Este o persoană care a construit o afacere, dar a depășit și adversitățile din viața privată.

Ea și Meghan se leagă pe mai multe planuri. Sunt extrem de apropiate, se adoră una pe cealaltă. În timp ce organizația caritabilă „Archewell” a lui Meghan și Harry încă nu a reușit mai performanțe (cele mai recente înregistrări disponibile publicului arată că organizația a strâns 10,1 milioane de lire sterline, dar a distribuit 2,3 milioane de lire sterline), Jackson a strâns milioane de euro prin intermediul Fundației Guthy-Jackson pentru a ajuta victimele bolii autoimune Neuromielitis Optica, de care suferă fiica lui Jackson.

Victoria știe totul despre construirea unui brand, dar și despre a da înapoi, Ea o sfătuiește pe Meghan pe mai multe planuri”, a declarat sursa.

Și-a găsit o prietenă bună în coafeză

O altă prietenă a lui Meghan e coafeza

Un alt nou membru al cercului lui Meghan este coafeza Amanda Leone, al cărei salon dintr-un centru comercial din Montecito este patronat de o altă prietenă a lui Meghan, personalitatea de televiziune Ellen DeGeneres. Meghan a fost văzută intrând în salon cu o zi înainte de încoronarea din 6 mai, la care Harry a participat singur, ce ducesa a rămas acasă pentru a sărbători cea de-a patra aniversare a fiului lor Archie.

Ducesa a devenit apropiată, de asemenea, și de puternicul agent de la Hollywood Ari Emanuel, șeful William Morris Endeavor, care a semnat cu Meghan în aprilie. „Ari și soția sa fac parte din noul grup de prieteni ai lui Meghan. Meghan are un cerc de prieteni foarte apropiați care o protejează foarte mult”, a spus un agent de la Hollywood. Ea a fost văzută la hotelul exclusivist San Vicente Bungalows, unde toți oaspeții, indiferent cât de faimoși sunt, trebuie să își acopere camerele telefoanelor cu un autocolant.

Designerul Misha Nonoo, fotografiat în vacanțe cu Meghan pe blogul acum dispărut al ducesei, The Tig, rămâne un apropiat, la fel ca și Lindsay Roth, o scriitoare pe care Meghan a cunoscut-o în timp ce era studentă la Universitatea Northwestern din Chicago. „Bineînțeles că Oprah Winfrey și Gayle King ambele personalități ale televiziunii americane sunt apropiate de Meghan”, a mai declarat sursa de la Montecito.

Nici George Clooney nu mai vrea să audă de Markle

George Clooney se face că nu o cunoaște pe Meghan

S-a zvonit că King speră să facă un mare interviu televizat cu ducesa. Dar se crede că mulți prieteni din perioada nunții sale de la Capela Windsor, inclusiv familia Clooney, nu mai fac parte din cercul social al lui Meghan. George Clooney a fost întrebat odată cum a cunoscut-o pe Meghan, iar răspunsul lui e șocant: „Nu o cunosc”.

În timp ce Meghan ar fi fost apropiată de Clooney și de soția sa avocată Amal, vizitându-i la casele lor din Los Angeles și Oxfordshire, situația s-a schimbat radical. Familia Clooney este mai mult legată de regele Charles, apărând la un eveniment al Prince’s Trust din Londra în luna mai.

Nici Katy Perry nu-i mai bagă în seamă

Cântăreața Katy Perry și logodnicul ei, actorul Orlando Bloom, vecinii lor din Montecito, s-ar fi îndepărtat, de asemenea, din cercul lui Meghan. „Katy a fost apropiată la un moment dat, dar a călătorit mult, așa că a fost greu să mențină o prietenie strânsă. Katy a cântat la concertul de încoronare a regelui Charles, așa că poate…”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre