Simona Ionescu / Redactor Șef

În această seară, Mihaela Rădulescu pedepsește. Duelul bandiților, în premieră, la Ferma

În această seară, Mihaela Rădulescu pedepsește. Duelul bandiților, în premieră, la Ferma
Continuă surprizele la „Ferma”. Primii bandiți se vor întâlni astăzi într-un duel de eliminare.  Asta după ce toată săptămâna a fost una cu momente de tensiune și decizii neașteptate.

Aseară, într-un moment în care tensiunea a atins cele mai înalte cote, Gabriel Toader, proaspăt ales la duel a decis: Giulia Nahmany îi va fi adversară. Șocată, dezamăgită și cu ochii în lacrimi, Giulia a avut un singur mesaj: „Gabi nu avea dreptul să facă această alegere pentru mine”. Decisă să aibă o șansă în luptă, ea a ales probele de îndemânare și noroc, iar astăzi va lupta pentru a rămâne în competiție.

Deși mandatul lui Augustin nu este unul bazat pe multă muncă, fermierii tot nu vor avea parte de liniștea visată. Cristi Bozgan le va da trezirea și îi va scoate la un antrenament dificil în aer liber care le va aminti că sunt într-un joc în care doar unul singur va putea câștiga. Nici Mihaela nu le va da pace fermierilor. Mihaela știe tot. Așa că după ce va evalua  misiunea săptămânii, aceasta va împărți o serie de pedepse pentru regulile încălcate.

Ce se întâmplă înaintea marelui duel din această seară

Înaintea duelului, fiecare dintre foștii bandiți își va exprima gândurile și motivația pentru luptă. Dacă Gabi Toader va simți în continuare că Giulia l-a trădat: „Am fost părăsit pe câmpul de luptă” și că trebuie să îi dea o lecție, ea va refuza să mai analizeze ceea ce s-a întâmplat: „Nu șterg nimic cu buretele, trăiesc prezentul”. Concluzia serii, înainte de prima probă va fi transmisă de unul dintre concurenți, George Piștereanu: „Ei au venit să ne ardă pe noi și s-au ars între ei”.

Astăzi, de la 21:30, nu poate fi ratat un duel surprinzător între primii bandiți ai acestui sezon, Giulia Nahmany și Gabriel Toader, dar și modul în care strategiile se vor construi după ce unul dintre concurenți va părăsi competiția. Cine va face primii pași spre a tăinui un plan pentru etapele viitoare și cine va considera că planurile sunt făcute pentru a fi încălcate, aflăm în ultima ediție a acestei săptămâni la „Ferma. Orășeni vs Săteni”.

Super mărul care ține COVID-19 departe. Unde îl găsiți

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre