Simona Ionescu / Redactor Șef

Duetul anului. Ce îl leagă pe Smiley de o altă super vedetă

Duetul anului. Ce îl leagă pe Smiley de o altă super vedetă
Carantina și izolarea le-a fost mană cerească unor vedete autothone. Duetul anului a fost pus la cale în ultima perioadă, iar rezultatul e fenomenal. Se anunță distracție maximă, în ritm de dans.

ADDA colaborează pentru prima oară cu Smiley. Cei doi artiști lansează ”Sâmbătă Seara”, un single fresh, ”cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune”, transmit aceștia. Pentru că exact sâmbătă seara este cel mai bun moment să te destinzi, să faci toate lucrurile pe care ți le dorești și să îți petreci timpul cu persoana iubită, fără nicio presiune.

”Sâmbătă Seara e o piesă perfectă care se lansează acum după carantină. Pentru că este despre apropiere. E o piesă senzuală despre dragoste… Intensă și împărtășită… Foarte împărtășită. Îmi dă o stare de bine și sper să rezoneze cu oamenii care o vor asculta. Iar clipul este senzațional! Mă bucur că este o colaborare cu Smiley. Se potrivește perfect cu piesa și vibe-ul. Am lucrat foarte frumos împreună. Este un artist pe care îl apreciez și respect mult”, declară ADDA.

Smiley garantează că piesa va scoate lumea la dans. Pe ring, pe balcon, pe plajă. ”Sâmbătă Seara este o piesă cu vibe de vară și de dans, o doză de optimism de care avem nevoie în acest moment, de weekenduri petrecute așa cum vrem noi sau de escapade la mare. Mă bucur că am colaborat cu ADDA și că am compus această piesă împreună, mai ales că este un artist talentat”, a declarat artistul.

Compusă de către cei doi artiști alături de Șerban Cazan și Lucian Nagy, „Sâmbătă Seara” face parte din cele doisprezece piese ce formează albumul „Artă, Viață și Iubire”. Videoclipul regizat de către Alex Ceaușu surprinde relația tumultoasă între activitățile cotidiene și dorința de a transforma toate zilele în acea sâmbătă seara specială, ce nu are nevoie de prea multe cuvinte, ci doar de o privire. Piesa poate fi ascultată aici.

În septembrie, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul album din cariera sa: „Artă, Viață și Iubire”. Au urmat apoi „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, o piesă inspirată din povestea nebună de dragoste pe care ADDA o trăiește alături de soțul ei, „Femei”, un statement muzical dedicat femeilor, „Fals”, o piesă despre „granița fină” dintre prietenie și minciună, „Stelele”, o piesă pentru cei cu inimi frânte și „Prieteni buni”, un single despre un alt fel de prieteni.

Sursa foto: Pixabay, Cat Music

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre