Simona Ionescu / Redactor Șef

După Babasha, la un nou concert Coldplay a cântat actorul Michael J. Fox. Scena a făcut ca stadionul să explodeze

După Babasha, la un nou concert Coldplay a cântat actorul Michael J. Fox. Scena a făcut ca stadionul să explodeze
Michael J. Fox, star pe ecran și pe scenă. Celebrul actor a avut o apariție surpriză la Festivalul Glastonbury, alăturându-se trupei Coldplay. Michael Fox, în vârstă de 63 de ani, a fost diagnosticat încă din 1991 cu Parkinson. Publicul nu l-a uitat din filmul său de referință „Back to the Future”.

După apariția lui Babasha la București, la un nou concert Coldplay a cântat un actor. Michael J. Fox a apărut pe scenă alături de Coldplay în scaun cu rotile și a cântat la chitară în timp ce trupa a interpretat hiturile „Humandkind” și „Fix You”.

Actorul Michael J. Fox a avut un rol esențial în formarea trupei Coldplay

A fost o adevărată explozie când actorul Michael J. Fox și-a făcut apariția la Festivalul Glastonbury, cântând la chitară în timpul piesei „Fix You” a trupei Coldplay. O înregistrare video publicată de BBC îl arată pe Chris Martin îndreptând lumina reflectoarelor către actorul din „Back to the Future” în timp ce acesta a apărut pe scenă. Martin a spus apoi mulțimii că Fox a avut un rol esențial în formarea trupei Coldplay.

Michael J. Fox tânăr
Michael J. Fox în filmul „Back to the future”

„Mulțumesc foarte mult Michael, eroul nostru”

„Principalul motiv pentru care suntem într-o trupă este pentru că ne-am uitat la „Back to the Future”. Îi mulțumim eroului nostru pentru totdeauna și unuia dintre cei mai uimitori oameni de pe Pământ, domnul Michael J. Fox. Mulțumesc foarte mult Michael, eroul nostru”, a spus Martin. Aceasta nu este prima apariție a actorului alături de trupă. Fox a mai fost alături de băieți în 2016, interpretând „Johnny B. Goode”.

Chris Martin: „Asta m-a făcut să vreau să fiu într-o trupă, știi? Scena aceea”

Michael Fox alături de trup Coldplay. A făcut furori pe scenă!

În 2022, Chris Martin i-a spus lui Kelly Clarkson că privirea lui Fox interpretând melodia lui Chuck Berry din filmul din 1985 l-a inspirat să devină muzician. „Asta m-a făcut să vreau să fiu într-o trupă, știi? Scena aceea”, a spus acesta.

Și Michael Fox a adus un omagiu trupei, menționând că „acesta este momentul @coldplay”. „Glastonbury toată dragostea și mulțumiri echipei @coldplay care a avut mare grijă de noi. Și multe mulțumiri lui Chris, Will, Johnny, Guy și Phil”, a scris el pe Instagram.

Fox are Parkinson de la 29 de ani

Fox a fost diagnosticat cu Parkinson în 1991, la vârsta de 29 de ani. Starul a vorbit despre lupta sa, povestind recent pentru Variety despre rănile pe care le-a suferit din cauza pierderii echilibrului. Tulburarea neurologică provoacă rigiditate neintenționată, tremurături și dificultăți de coordonare, și se agravează în timp, potrivit National Institutes of Health.

De asemenea, Michael Fox a povestit despre experiențele sale într-un interviu recent acordat CBS „Sunday Morning”. „Au trecut peste 30 de ani, nu mulți dintre noi au avut această boală timp de 30 de ani. Este nasol să ai Parkinson”, a subliniat acesta.

Fundația Michael J. Fox a strâns până acum peste 1,5 miliarde de dolari

De când a făcut publică boala sa, în 1998, Fox s-a străduit să strângă bani pentru Parkinson, o boală despre care a aflat că este subfinanțată pentru cercetare și dezvoltarea tratamentului. Fundația non-profit Michael J. Fox, care a fost înființată în 2000, a strâns peste 1,5 miliarde de dolari pentru cercetarea maladiei, potrivit site-ului său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri