Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman pornește Jihadul. A arătat ce mesaj i-a dat Marius și cum se comportă sora ei, Catinca

Oana Roman pornește Jihadul. A arătat ce mesaj i-a dat Marius și cum se comportă sora ei, Catinca
Despărțirea de Marius Elisei, problemele cu Mioara Roman și stresul zilnic au dărâmat-o pe Oana Roman. Vedeta face tot ce poate să se țină tare.

De parcă toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, acum Oana spune tot adevărul și despre Catinca Roman. Într-o postare distribuită pe contul său de socializare, vedeta a mărturisit că sora sa nu și-a vizitat mama de o jumătate de an și nici nu intenționează să o facă. De asemenea, Marius i-a transmis că acum nu are posibilitatea să-și vadă copilul și nici să o ajute cu ceva. E lesne de înțeles că Oana a luat foc și a precizat că a întrerupt orice legătură cu Elisei.

 

„Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”

Toate aceste lucruri au făcut-o pe Oana Roman să ia o decizie: de acum încolo se va ocupa doar de Isa, Mioara și propria persoană. „Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă.

Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund. Nu mai protejez pe nimeni. Îmi protejez și îngrijesc copilul, mama și pe mine. Restul să își asume. (…) Sunt recunoscătoare pentru tot, pentru că fiecare lucru are un scop și greul are însemnătatea lui. Dacă vă e greu, simțiți recunoștința, pentru că greul vă întărește”, au fost cuvintele Oanei.

Care a fost reacția Catincăi Roman

Contactată de reporterii Spynews, Catinca a vrut să se țină cât mai departe de un posibil scandal cu Oana, așa că s-a mulțimit că spună că va ajunge la Mioara. Ea a mărturisit că nu s-a dus să-și vadă mamă, fiind dărâmată de moartea tatălui.

”Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre