Simona Ionescu / Redactor Șef

După reporterul Pro TV, o altă vedetă de televiziune acuzată de pedofilie. A abuzat un minor în repetate rânduri

După reporterul Pro TV, o altă vedetă de televiziune acuzată de pedofilie. A abuzat un minor în repetate rânduri
O celebră vedetă  de televiziune a ajuns în fața anchetatorilor după ce s-a dovedit că, în repetate rânduri, a abuzat un minor. Copilul a fost violat  de mai multe ori, timp de aproape un an.

Amintim că luna aceasta, corespondentul Pro TV Marius Buga din Târgoviște a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de acte sexuale cu un minor. Victima bărbatului ar fi un băiat adolescent dintr-o casă de copii. Buga e unul dintre cei mai vechi corespondenți ai postului de televiziune.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 și 4 lit. e din Codul Penal.

Facem mențiunea că, la acest moment al anchetei, nu pot fi făcute alte precizări, urmând ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un comunicat”, a transmis, la începutul lunii, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Vedetă de televiziune irlandeză, acuzații similare

Acum, un cunoscut om de televiziune irlandez a fost acuzat de trei infracțiuni sexuale cu un minor. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a apărut astăzi în fața instanței și a fost acuzat de infracțiuni care ar fi avut loc în Dublin, în urmă cu 12 – 13 ani, cu un copil cu vârsta sub 17 ani, a relatat RTÉ. Bărbatul în cauză a fost arestat în această dimineață de către ofițerii de la un Birou divizionar de servicii de protecție și a fost adus în fața Tribunalului districtual din Dublin.

El a fost acuzat că a întreținut un act sexual, sex oral, cu un copil care avea sub 17 ani la 14 decembrie 2010 și în alte două ocazii la o dată necunoscută în 2010, precum și la o dată necunoscută între august 2010 și 23 ianuarie 2011. Jurnalistul va fi judecat în stare de libertate, arată presa, după ce a plătit o cauțiune de 500 de euro și cu condiția să nu mai aibă niciun contact cu victima. Până acum nu a fost solicitată asistență juridică, iar bărbatul urmează să se prezinte luna viitoare la Tribunalul districtual din Dublin.

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre