Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru actor mărturisește: „Mai multe partide politice mi-au cerut să candidez la președinție”

Un celebru actor mărturisește: „Mai multe partide politice mi-au cerut să candidez la președinție”
Este un actor celebru, l-ați văzut în multe filme de acțiune. Recent, într-un interviu, a mărturisit că partide anonime l-au abordat „unul după altul” în 2022, după ce un sondaj a arătat că 46% dintre electori ar susține candidatura sa la președinție.

Primul invitat al noului podcast Spotify What Now?” al lui Trevor Noah, actorul și fostul luptător WWE, Dwayne Johnson a declarat că un sondaj realizat în 2021 pe 30.000 de adulți americani a făcut ca „partidele” să îl contacteze pentru a-l întreba dacă este interesat să candideze la sfârșitul anului 2022.

„Am fost cu adevărat uimit și onorat”

„A fost un sondaj interesant care s-a întâmplat și am fost foarte mișcat de asta. Am fost cu adevărat uimit și am fost foarte onorat. Voi împărtăși cu voi această mică parte: la sfârșitul anului 2022, am primit o vizită din partea partidelor care m-au întrebat dacă voi candida și dacă aș putea candida. A fost ceva important și a venit din senin.

A fost unul după altul, iar ei au adus în discuție acel sondaj și au adus în discuție și propriile lor cercetări aprofundate care ar dovedi că, dacă aș merge vreodată pe acest drum aș fi un concurent real. Totul a fost foarte suprarealist, pentru că acesta nu a fost niciodată obiectivul meu. Scopul meu nu a fost niciodată să fiu în politică. De fapt, sunt multe lucruri pe care le urăsc în politică”, a mărturisit vedeta.

A susținut campania lui Joe Biden

Cu toate acestea, Johnson, care s-a descris ca fiind „centrist” și „independent politic” și a susținut public campania președintelui american Joe Biden pentru 2020, și-a împărtășit în mod deschis interesul de a candida în trecut. În 2016, el a declarat pentru GQ: „Nu pot să neg că gândul de a fi guvernator, gândul de a fi președinte, este seducător”.

Nu s-a decis dacă va intra sau nu în politică…

Un an mai târziu, el a declarat pentru Variety că este o „considerație realistă” campania prezidențială din 2024.  Sitcomul său Young Rock se învârte chiar în jurul candidaturii sale la președinția SUA în 2032, Johnson jucând rolul „viitorului său eu” în timp ce dă interviuri despre momente din viața sa care structurează fiecare episod.

„Cel mai important lucru pentru mine e să fiu tătic”

Răspunzând la sondajul menționat mai sus în 2021, Johnson a scris pe Instagram: „Nu cred că părinții noștri fondatori și-au imaginat niciodată un tip chel, tatuat, pe jumătate negru, pe jumătate samoan, care bea tequila, conduce camionete, poartă un rucsac de fanny pack și se alătură clubului lor.

Dar dacă se va întâmpla vreodată, ar fi o onoare pentru mine să vă servesc pe voi, poporul”. Dar anul trecut părea să se fi răzgândit, afirmând la CBS Mornings că „nu se mai pune problema” din cauza îndatoririlor sale de părinte a trei fiice, care au acum 22, șapte și cinci ani. „Cel mai important lucru pentru mine este să fiu un tătic, numărul unu, mai ales în această perioadă, această perioadă critică din viața fiicelor mele”, a spus vedeta.

„Dacă asta este în cele din urmă ceea ce ar dori oamenii, atunci bineînțeles că m-aș gândi”

La podcastul lui Noah, Johnson a spus că slujba sa de luptător l-a îndepărtat adesea de fiica sa cea mare, Simone, „și nu vreau asta pentru micuțele mele același lucru”. „Aceasta a fost una dintre discuțiile mele principale cu părțile, care în cele din urmă au fost de genul: Da, dar ceilalți au făcut-o așa” a adăugat el. Johnson nu a exclus însă posibilitatea de a candida în viitor: „Dacă asta este în cele din urmă ceea ce ar dori oamenii, atunci bineînțeles că m-aș gândi la asta”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre