Simona Ionescu / Redactor Șef

Rămâi mut! E incredibil ce a făcut Simona Halep a doua zi după divorț. Lasă loc de multe interpretări

Rămâi mut! E incredibil ce a făcut Simona Halep a doua zi după divorț. Lasă loc de multe interpretări
Divorțul de Toni Iuruc a zdruncinat-o foarte rău pe Simona Halep, dar sportiva, femeie puternică, nu se lasă.

Cu câteva zile înainte de a împlini un an de la căsătorie, Toni Iuruc și Simona Halep și-au spus adio.

E incredibil ce a făcut Simona Halep a doua zi după divorț. Lasă loc de multe interpretări

Potrivit informațiilor oferite de ProSport, a doua zi după ce a semnat actele pentru divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep a fost văzută la o clinică de fertilizare in vitro. Jurnaliștii susțin că aceasta a stat în spital în jur de o oră, apoi a părăsit clinica însoțită de o asistentă. Să se pregătească sportiva să devină mamă mai repede decât s-ar aștepta cineva?

Și întrebarea care stă pe buzele tuturor este cine va fi tatăl? Există vreun bărbat în viața Simonei? Sunt întrebări la care deocamdată nu s-a găsit nici un răspuns. Ulterior, sportiva a mers la un restaurant din București, unde a mâncat singură. Imediat după ce a divorțat, Simona a șters și toate fotografiile cu fostul soț pe care le postase pe rețelele de socializare.

Simona și Toni urmau să facă nunta la Sinaia

Sportiva și afaceristul urmau să se căsătorească luna viitor la Cazinoul din Sinaia, dar n-a mai fost să fie. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Iuruc.

După ce au divorțat oficial și Simona a dat o declarație despre despărțire: „Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”. Motivul despărțirii nu îl cunoaște nimeni cu adevărat, dar sursele spun că distanța i-ar fi îndepărtat pe cei doi. De asemenea, sursele susțin că Iuruc le-ar fi spus prietenilor că nu mai vrea să se căsătorească cu nici o femeie.

Sursă foto: prosport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre