Simona Ionescu / Redactor Șef

E îngrozitor! Oamenii legii au aflat ce vroia să facă soțul Danei Roba

E îngrozitor! Oamenii legii au aflat ce vroia să facă soțul Danei Roba
Informații tulburătoare în cazul Danei Roba. Polițiștii au intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere din care și-au dat seama de gândurile partenerului de viață.

După ce a mutilat-o, Daniel Balaciu și-ar fi luat două valize și a plecat din casă.

Timp de aproape două ore și jumătate, după ce și-a adus soția în pragul morții, bărbatul ar fi stat în stat în fața blocului și ar fi așteptat să vină cineva să-l ia de acolo. De aici, oamenii legii au dedus că el ar fi vrut să o omoare, apoi să fugă pentru a-și șterge urmele, spun surse către presa națională.

În acest moment, polițiștii vor să afle tot adevărul privind circumstanțele în care s-a produs evenimentul în urma căruia Dana Roba ar fi putut să moară. Medicii fac tot ce se poate să o ajute să se recupereze, mai ales că Dana nu are voie să-și amintească prin ce a trecut, pentru că altfel recuperarea ar dura mult prea mult.

Daniel a supus unei expertize psihologice

Potrivit declarațiilor făcute în urmă cu puțin timp de Dana Roba, Daniel Balaciu, tatăl copiilor ei, bărbatul care a lovit-o până în momentul în care a ajuns în stare gravă în spital, a fost supus unei expertize psihologice pentru a se afla dacă avea sau nu discernământ în momentul în care și-a agresat soția.

Dana Roba, alături de bărbatul care a fost la un pas să-i curme viața

Soţul Danei Roba a fost supus unei expertize psihologice

După ce i-a aplicat soției sale mai multe lovituri de ciocan, Dana Roba a mărturisit că soțul ei a fost supus unei expertize psihologice. Oamenii legii au vrut să se lămurească dacă bărbatul a avut sau nu discernământ atunci când a fost la un pas să o omoare pe mama copiilor săi.

„Au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot”

„S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet. I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”, a declarat Daniela Roba.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre