Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea e femeia care i-a dat șah mat celebrului prezentator Florin Busuioc. Pentru ea, s-a bătut cu un alt bărbat

Ea e femeia care i-a dat șah mat celebrului prezentator Florin Busuioc. Pentru ea, s-a bătut cu un alt bărbat
Florin Busuioc rămâne unul dintre cei mai simpatici, talentați și iubiți prezentatori TV ai României. Dar sunt numeroase lucruri care nu se cunosc despre acesta.

Nu demult, Florin Busuioc a avut parte de surpriza vieții, vedeta rubricii Meteo de la ProTV fiind pus în fața faptului împlinit în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce s-a întâmplat? Sora lui, despre care nu multă lume știe, a venit în platoul emisiunii, iar Busu a fost în culmea fericirii.

Femeia se numește Raluca Iorga și este profesor de limba franceză la un liceu din Câmpina. Este o fire extrem de sociabilă, însă nu i-a plăcut niciodată să stea în lumina reflectoarelor. Dar pentru că-și adoră fratele, a vrut să-l lase fără cuvinte și i-a reușit pe deplin. Cei doi și-au amintit cât de frumoasă le-a fost copilăria, punctând și faptul că nu s-au certat niciodată.

Un frate protector

„Vai, ce copilărie am avut! Nu ne-am certat niciodată, nici copii fiind, nici adulți. Eu, fiind mai mică, am acceptat orice joc îmi propunea. Eram cuminți amândoi.”, a mărturisit Raluca Iorga, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Când a venit vorba de sora sa, Florin Busuioc n-a acceptat niciodată jumătăți de măsură, ba chiar s-a bătut și cu un bărbat pentru a-i apăra onoarea.

Cu ce a rămas prezentatorul după infarct

În anul 2018 Florin Busuioc i-a speriat pe toți când a făcut infarct. De atunci, el are extrem de mare grijă de sănătate, a renunțat la fumat definitiv și a adoptat un stil de viață sănătos. A rămas însă cu o tuse care nu vrea să plece. „După infarct am rămas cu o jenă, am o mică chestie (n.r. tuse) care mă deranjează.

Am fumat îngrozitor de mult și am înțeles că durează 7-8 ani până se curăță ,hornul’. Nu au trecut decât patru ani acum. Dimineața când spun vremea am această mică problemă. Nu am ce să fac! Nu am cum să rezolv această poveste”, a spus Busu la PRO TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre