Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea e iubita ascunsă a lui Cornel de la Vank? Mesajul artistului către Lidia Buble e cheia

Ea e iubita ascunsă a lui Cornel de la Vank? Mesajul artistului către Lidia Buble e cheia
Fanii lui Cornel Ilie au fost intrigați astăzi, în urma unui pictorial incendiar publicat de artist pe Instagram, în care acesta apare alături de o șatenă misterioasă în ipostaze fierbinți. Să fie oare aceasta iubita artistului?

Cornel Ilie s-a despărțit de soția sa anul acesta după 5 ani de relație și împreună au doi copii, despre care au spus că se vor ocupa în continuare în relații cât se poate de amicale. Deși artistul nu a dezvălui motivul despărțirii, ulterior au apărut zvonuri conform cărora Cornel Ilie ar avea o relație cu Lidia Buble. Atât Lidia Buble, cât și Cornel Ilie au infirmat zvonurile și au ținut să precizeze că relația lor este una strict profesională.

Cei doi au infirmat însă categoric zvonurile, declarând amandoi că ”tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine. Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”.

A dat frâu liber pasiunii cu o tânără misterioasă 

Astăzi însă se pare că solistul a vrut să transmită un mesaj, căci a pus pe Instagram poze provocatoare cu o domnișoară despre care nu stie cine este, însă lucrurile par de-a dreptul aprinse în imagini, fapt observat si de Lidia Buble care i-a comentat ”Wohoooooooo” artistului. Iar acesta i-a răspuns: ”Mă antrenam pentru clipul nostru:)))”.

Sursă foto: Instagram

Adică artistul se antrena cu șatena înainte de filmare cu Lidia pentru videoclip. Videoclipul acela fierbinte de la melodia „Du-te, vino”, în care se cam regăsesc aceleași gesturi ca in fotografiile cu fata necunoscută. Dar cine și de ce s-ar antrena aproape goală cu un artist care va filma cu Lidia Buble un videoclip!?! O dansatoare sau o actriță ar fi dansat și cu un tricou pe ea.

Prin postarea aceasta, Cornel Ilie a dat un nou motiv fanilor să-i urmărească mișcările. Dacă există o relație în viața sa și daca obiectul ”antrenamentului” său este focoasa șatenă, vom vedea în perioada următoare. Însă se pare ca momentul nici că putea veni mai bine, după cum spune chiar Cornel Ilie:”Divine timing”, scrie acesta într-un comentariu la postare. 

De pe patul de spital, infectat cu Covid, un om din fotbal anunță divorțul. Ce spune soția-vedetă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre