Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea este prima soție a lui Alex Bodi! Cu ce se ocupă în Spania și ce bani are

Ea este prima soție a lui Alex Bodi! Cu ce se ocupă în Spania și ce bani are
Alex Bodi era obișnuit cu petreceri fastuoase, însă, tocmai de ziua lui de naștere, nu a petrecut deloc. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a petrecut aniversarea în arest.

Alex Bodi a apărut în titlurile multor ziare, mai ales de când s-a afișat la brațul Biancăi Drăgușanu. Detalii intime din viața afaceristului au fost expuse atât în presă, cât și în mediul online.

Informații despre familia lui Alex Bodi au fost intens mediatizate.  Afaceristul din Mediaș a fost invidiat dar și dur criticat pentru stilul plin de opulență pe care l-a afișat.

Prima femeie din viața lui Alex Bodi

Fostele lui soții, Bianca și Iulia au fost intens criticate mai ales în presa mondenă și mediul online. Prea puțin însă s-a vorbit despre prima femeie din viața afaceristului, care care i-a dăruit de altfel și primul lui copil.

Milionarul Alex Bodi ducea o viață de rege în adevăratul sens al cuvântului. Acesta a reușit ca până la vârsta de 38 de ani să strângă o avere uriașă constând în bani, proprietăți imobiliare, mașini de lux sau bijuterii. Dacă luxul de care s-a bucurat atinsese cote uriașe, afaceristul nu prea pare că s-ar fi îndurat să le ofere sprijin și apropiaților săi.

Cel puțin părinților, surorii sale și primei soții, Alex Bodi se pare că nu preferă să le trimită bani. Dacă familia lui duce un trai de condiție medie în Spania, prima lui soție, Raluca, alături de care afaceristul are o fetița pe nume Jaquelline, muncește din greu pentru un salariu destul de mic, raportat la posibilitățile financiare ale fostului ei.

Femeia își desfășoară activitatea ca asistentă medicală în Spania, iar remunerația ei lunară nu depășeste suma de 1300 de euro.

Alex a invitat-o de câteva ori pe Raluca în România încă din timpul în care el avea o relație cu Bianca Drăgușanu. La fel ca în cazul Iuliei Sălăgean, creatoarea de modă s-a arătat deschisă să se împrietenească cu aceasta.

„Suntem prietene. De fiecare dată când vine în România Raluca vine la mine la atelier,” declara Bianca în cadrul unei emisiuni tv.

Milionarul a optat foarte rar pentru a o ajuta cu bani pe cea care i-a fost alături. De asemenea, sora afaceristului se implică în munca de jos. Tânăra a rămas văduvă în urmă cu un an și acum se ocupă singură de administrarea măcelăriei pe care o deține.

Tatăl milionarului lucrează de mulți ani în construcții, domeniu în care de altfel și Alex Bodi a muncit pentru o perioadă în tinerețe.

A strâns o avere în ultimii doi ani

Alex Bodi a reușit din 2018 și până în prezent să își achiziționeze numeroase proprietăți. Printre acestea se numără vila din Pipera în care el locuiește în momentul de față, precum și două apartamente de tip penthouse pe litoral.

De asemenea, afaceristul din Mediaș a devenit proprietarul unei vile din Monaco unde își petrecea vacanțele. Pe lângă acestea, Bodi a cumpărat și două imobile din centrul orașului lui natal.

Sursă: desprevedete.ro

Claudia Radu de la ”Chefi la cuțite”: „Nu am treabă cu bucătăria”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre