Simona Ionescu / Redactor Șef

EBA și Ioana, surpriza momentului de ziua lui Traian Băsescu: „Tăticul meu, fetița mea”

EBA și Ioana, surpriza momentului de ziua lui Traian Băsescu: „Tăticul meu, fetița mea”
Fostul președinte al României a avut parte de o surpriză colosală din partea celor două fiice ale sale. Traian Băsescu este „Scorpion” și tocmai a împlinit vârsta de 71 de ani.

Traian Băsescu, fostul președinte al României a avut parte de o surpriză de proporții de ziua sa de naștere. Fiicele sale, Ioana și EBA s-au organizat care mai de care pentru a-l surprinde pe cel care le-a dat viață și pe care îl iubesc nespus. El a fost luat prin surprindere de fiica lui cea mică: Elena, și de copiii ei.

Ei i-au pregătit un tort mare, în formă de inimă roșie, pe care au scris „La mulți ani, bunicule”. Vedeta a postat o fotografie cu tortul surpriză pe contul ei de Instagram. A distribuit imaginea și pe Insta Story, alături de o manea celebră, melodia „Tăticul meu, fetița mea”, cântată de Florin Salam și de fiica lui, Betty Blue.

EBA a mai postat apoi și o fotografie în care se îmbrățișează cu tatăl ei. Peste aceasta a lăsat la vedere versurile unei piese cântate de Avicii, „The Nights”: „When you get older your wild heart will live for younger days. Think of me if ever you’re afraid. (n.r. – Când vei îmbătrâni, inima ta sălbatică va trăi pentru zile mai tinere. Gândește-te la mine dacă ți-e frică vreodată)”.

Fiica mai mare a lui Traian Băsescu participă la sărbătoare

Pe de cealaltă parte, Ioana Băsescu, a ținut și ea să își surprindă tatăl, cu o postare emoționantă. Ea a distribuit pe rețelele sociale o imagine cu fiul ei în compania bunicului Traian Băsescu. „El m-a învățat că furtunile sunt trecătoare și că, într-o viață de om, doar familia contează cu adevărat. Tatăl meu! La mulți ani, tata!”, a notat Ioana Băsescu alături.

La 71 de ani, mai mult retras din viața politică, Traian Băsescu se bucură să fie un bunic adevărat. El are patru nepoți, de la cele două fiice alea sale. De la Ioana Băsescu, fostul președinte a primit primul nepot, Radu, acum în vârstă de opt ani.

Fiica mai mică a fost mai generoasă, Elena a făcut trei copii, cu doi bărbați diferiți. Prima născută a fost Sofia, acum de nouă ani, apoi a urmat fratele ei, Traian jr., de șapte ani, din prima căsătorie, cu Bogdan Ionescu. Cealaltă nepoată e Anastasia, mezina familiei, din a doua sa relație bifată de EBA, cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată, care merge la grădiniță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre