Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Băsescu s-a angajat în presă și a ales domeniul de care vrea să se ocupe. Monden? Politică? Nu…

Elena Băsescu s-a angajat în presă și a ales domeniul de care vrea să se ocupe. Monden? Politică? Nu…
În vremurile bune, Elena Băsescu le-a luat ochii tuturor când defila ca manechin. De atunci, a schimbat multe locuri de muncă.

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a călcat apoi pe urmele tatălui său și a devenit europarlamentar. Dar se pare că această meserie nu i-a plăcut, pentru că a renunțat, a făcut trei copii și a devenit o frumoasă casnică. În 2023, EBA a luat o decizie și s-a decis să lucreze nici nou. Dar nu oriunde. Ci în presă.

Va redacta știri

Așa se face că Elena Băsescu s-a angajat acum la Aleph News, televiziune patronată de Adrian Sârbu. Deocamdată ea este în perioada în care trebuie să se acomodeze cu locul de muncă și cu colegii. În viitor însă, fiica lui Băsescu se va ocupa de redactarea știrilor.

Primul interviu l-a făcut acum zece ani

Cu mai mult de zece ani în urmă, Elena Băsescu a călcat pragul ziarului Libertatea, unde i-a luat un interviu cântărețului Cornel Constantiniu. A fost foarte încântată de acel moment, ba chiar a mărturisit că i-ar surâde să devină jurnalist de investigații. Chiar dacă a specificat că i se pare greu acest domeniu.

“A fost o experiență foarte plăcută pentru mine. Nu mă așteptăm să mă simt atât de bine în această postura, cea de jurnalist. Aș repetă oricând această zi. Aș vrea însă să fiu un jurnalist de investigații. Știu că este un domeniu dificil, dar mă tentează investigațiile jurnalistice pe spectrul politic”, spunea Elena Băsescu, în urmă cu ani buni. Până a deveni jurnalist bun, e însă drum lung, dar dacă va munci din greu atunci Elena Băsescu are toate șansele.

Ce operații estetice și-a făcut EBA

Cât privește schimbările prin care a trecut, ea a intrat de multe ori în cabinetul medicului esthetician, a făcut numeroase intervenții, iar în ultima perioadă e greu de recunoscut. Sursele spun că fiica lui Băsescu și-a operat nasul, și-a injectat colagen în buze și și-a tatuat sprâncenele. De asemenea, la un moment dat și-a pus și fațete, dar sursele spun că în ultima perioadă nu mai arată la fel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre