Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Cârstea este în doliu. Dimineață a pierdut un membru drag al familiei

Elena Cârstea este în doliu. Dimineață a pierdut un membru drag al familiei
Elena Cârstea trece printr-o perioadă grea în familie. În zorii zilei a primit o veste tristă despre unul dintre bărbații din viața ei.

Artista trăiește în America din anul 2006.  Textul pe care l-a postat pe pagina ei de Facebook arată ce necaz i s-a întâmplat și pentru care îmbracă hainele cernite.

Elena Cârstea este în doliu

„E o dimineață dureroasă pentru mine și familia mea. Socrul meu William Muttart a decedat azi noapte. A fost cel mai bun tată și soț și îi vom simți lipsa!”, este mesajul celebrei cântărețe despre doliu care a coborât peste familia ei.

Elena Cârstea, 58 de ani, este căsătorită de 15 ani cu un american, avocatul Glenn Muttard, și amândoi le-au crescut frumos pe cele două fiice adoptate de artistă în vremea când era în România.

Mereu Elena a povestit ce tată minunat a fost Glenn pentru fiicele sale și ce soț atent cu ea este. S-a integrat perfect în familia soțului său și din această cauză suferă alături de el pentru pierderea suferită în cursul nopții de ieri.

Sanda (23 de ani) și Adriana (21 de ani) împărtășesc aceleași sentimente pentru cel care le devenise bunic patern. Elena Cârstea a vorbit des despre fiicele ei când a revenit în România din America și a fost invitată în studiourile de televiziune.

Fetele și-au construit cariere frumoase în țara adoptivă. Sanda lucrează în Armata Statelor Unite, „deși la cât e de frumoasă, ar putea să fie manechin” – spunea mama – iar Adriana a urmat-o în cariera militară, făcând chiar un stagiu în Coreea.

I-a fost alături soțului american și atunci când i-a murit băiatul

Elena Cârstea a dobândit cetățenia americană în 2019, după 13 ani de la căsătorie. Nu mai cântă, dar s-a lansat în afaceri imobiliare, care, după cum ne-a spus, îi merg bine și-i aduc suficienți bani ca să aibă o viața liniștită.

Din păcate, acum trece printr-o perioadă tristă, se pregătește să-și înmormânteze socrul și să-i fie sprijin soțului său, așa cum i-a fost și în 2016. Atunci o adevărată nenorocire s-a abătut asupra lor. Fiul de 30 de ani a lui Glenn din prima căsătorie, ofițer de marină, a murit, se pare că în urma unei supradoze de heroină.

Și în urmă cu 5 ani,  Elena Cârstea a dat trista veste pe rețeaua de socializare.

”Am avut parte 10 ani de cel mai minunat fiu pe care și-l dorește cineva. Astăzi cu durere în suflet Brett Thomas Muttart, 30 de ani, a trecut în neființă. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu și Glenn suntem sfâșiați de durere”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre